• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hakkında

momanew

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
3
Merhabalar 💖
Adetim 4 gün gecikti bugün itibarıyla. Sat 19 şubat. 4 haftalık hamileyim. Dün kan testi verdim 540 ile hamileliğimi öğrendim. Sizce 3-4 günlük gecikme için beta değeri nasıl herkeste farklı olduğunu biliyorum sadece yorumunuzu merak ettim🦋✨

Gayet yüksek endişe etmeyin 2 günde bir verip yükselişi takip edin

Benim adetten 1 gün önce 154 cıktı. 154ten 2 gün sonra (bugun) 281 cıktı nasıl sizce. Adet gecikmesinin 1. Günü
%80 civarı bir artış olmuş çok güzel ortalama %60 artar iki günde bir sizinki çok güzrl ama daha çok erken stres yapmayın 🥹🦋

%80 civarı bir artış olmuş çok güzel ortalama %60 artar iki günde bir sizinki çok güzrl ama daha çok erken stres yapmayın 🥹🦋
Ay allah razı olsun, değer sayısal olarak küçük olunca yine de bi acaba mı oluyor insan 😑 sizin de yüksek maşallah hep böyle devam eder insallah 🧿

Ay allah razı olsun, değer sayısal olarak küçük olunca yine de bi acaba mı oluyor insan 😑 sizin de yüksek maşallah hep böyle devam eder insallah 🧿
Merhaba merak ettim tekrar kan verdiniz mi artış nasıl 💖

Back
X