- 30 Ağustos 2022
- 15
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi lovelovelocelovs
Kan verdim beta hc 125.13 çıktı hamilemiyim değilmiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım hayırlı olsun 2 günde bir artış için aynı saatte aynı yerde kan verKan verdim beta hc 125.13 çıktı hamilemiyim değilmiyim
5 ve üstü hamilelik oluyorKan verdim beta hc 125.13 çıktı hamilemiyim değilmiyim
Artış takibe bile gerek yok hamilesiniz hayırlı olsun...Kan verdim beta hc 125.13 çıktı hamilemiyim değilmiyim
Çok teşekkür ediyorum canım benimHamilesin canım hayırlı olsun 2 günde bir artış için aynı saatte aynı yerde kan ver![]()
İnşallah rabbimden isteyen herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ediyorum5 ve üstü hamilelik oluyor
Hamilesiniz tebrikler
Çok yeni Rabbim sağlıklı bir şekilde devam ettirsin.Kan verdim beta hc 125.13 çıktı hamilemiyim değilmiyim
Hayır erteleme git o zamana kadar değerin artar 1500 ün üzerine çıkmış olursa o zamana kadar keseyi görürsün belkiMerhabalar arkadaşlar bende yeni üyeyim. 3 aylık evliyim adetimden 5 gün sonra kan testi verdim 77,7 cıktı sizce cok mu düsük değer? 8 şubatta sonucum cıktı bende 13 subata randevu almıştım ertelemeli miyim ? Doktora ne zaman gitmeliyim ? Endişeleniyorum , Cevaplarsanız sevinirim .
Teşekkür ederim cevabınız icin . tekrar kan testi vermeyi düsünüyorum ona göre randevuma gidecegim :)Hayır erteleme git o zamana kadar değerin artar 1500 ün üzerine çıkmış olursa o zamana kadar keseyi görürsün belki
Doktorun da senden kan tahlili isteyebilir sen gidene kadar ver bi kere sonra doktor da gerek duyarsa alır ona göre kontrol ederMerhabalar atkadaşlar bende yeni üyeyim. 3 aylık evliyim adetimden 5 gün sonra kan testi verdim 77,7 cıktı sizce cok mu düsük değer? Doktora ne zaman gitmeliyim ? Endişeleniyorum ,Cevaplarsanız sevinirim .
Teşekkür ederim cevabınız icin . tekrar kan testi vermeyi düsünüyorum ona göre randevuma gidecegim :)