Beta hcg 0.0 hamile degilim demiii

Mirelor

Evli = mutlu = çocuklu ;)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
103
30
18
Kizlar merhaba 8 bucuk aylik bi bebegim var sezeryandan sonra 2 kere adet oldum 28 mart ve 22 nisandi bugun kan verdim 0.0 cikti doktor gebelik yok emzirmeden de gecikmiş olabilir dedi ama hala adet olmazsan 10 gun sonra bidaha baktir dedi 2 haftalik da olsa kanda cikardi demi gebelik yok dedi ama yinede sonra yine baktir deyince canim sıkıldı ya boyle bisi yasayan var mi lutfennn konum taşınmasınnnn :dua::21:

Kist olusumundan kaynakli gecikme de olabilir ya da baska bir rahatsizliginiz olabilir ya da hava degisimi ya da stres... :ukala:

Kan tahlili sonucu dogrudur diye dusunuyorum, gec dollenme olabilir diye icinizde suphe olusuyorsa doktorunuzunda dedigi gibi bir kan tahlili daha yaptirin:süslü:Fakat kan tahlilleri net sonucu verir zaten direk.

Sonuc: bence bebis yok, bir kadin dogumcuya gozukun daha da gecikirse:ıslık:

doktor gebelik yok dedi kısmından sonrasını okumadım. bence siz de ondan sonrasını düşünmeyin. buradaki hiçkimse o doktordan daha fazlasını bilmiyordur.

Kizlar merhaba 8 bucuk aylik bi bebegim var sezeryandan sonra 2 kere adet oldum 28 mart ve 22 nisandi bugun kan verdim 0.0 cikti doktor gebelik yok emzirmeden de gecikmiş olabilir dedi ama hala adet olmazsan 10 gun sonra bidaha baktir dedi 2 haftalik da olsa kanda cikardi demi gebelik yok dedi ama yinede sonra yine baktir deyince canim sıkıldı ya boyle bisi yasayan var mi lutfennn konum taşınmasınnnn :dua::21:
Canim korunmuyor musun? Beta hcg 0 ciktigini ilk kez duydum. Yok gibi ama 2 haftalik olmuyor ki son adet gunune gore. 4 haftalik olmasi gerek. O da cikardi kanda. Kendini strese sokma sütün kesilir Allah korusun. Her sey olacagina varir. Bence hamile degilsin. Stresten de adetin gelmeyebilir. Sen 3-4 gun sonra acilde bi daha kan ver sonra bebege zarari yoksa maydonoz suyu veya sogan suyu ic.

Back
X