Adetim 3 gün geçikince test yaptırdım beta hcg 0.0 çıktı daha önceleri 2.0 çıkardı hep bende bu ay sürekli kasık batması yaşadım Onun disindada göğüs uçlarım çok belirgin durumda sonucu doktora sormadım net üzerinden bakınca 0.0 görünce dedim belli negatif ama bi tanıdığımında aynısı çıkmış geç döllenme yaşamış yükselmiş sonuç nasip artık
Çok fazla takmayın kafanıza. Vardır rabbimin bir bildiği. Böyle düşünerek sürekli süreçi uzatırsınız(bende aynı durumdayım bu takıntı konusunda) bunu aşmamız gerekiyor canım. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Bende bu ay 7 günlük gecikmedeyim. Erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi beyaz gölge gibi oluştu. Doktora gittim kan verdim. Henüz sonucuna bakılmadı ama netten ben kendim baktım 0.12 çıkmış. Negatif diyor herkes ama doktor bir tanıdığım test sonucuna göre negatif ama 1 hafta sonra tekrar kan ver geç döllenme olmuş olabilir dedi. Sizin gibi benimde kasıkta batmalarım seğrimelerim oluyor ama adetim yok. Çok umudum kalmadı ama işte yinede beklemedeyim. Sonuç için doktor yarın bekliyordu ama ben 1 hafta sonra gidip tekrar kan vericem.