- Emoji Skoru
- 39
- Puanlar
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım negatif görünüyor şu an
Önünüzdeki regli bekleyin bence
O kadar çok karıştı ki hersey birbirine regl ne zaman yumurtlama ne zaman bilmiyorumÖnünüzdeki regli bekleyin bence
Kadın doğuma gidin netleşsin inşallah her şeyO kadar çok karıştı ki hersey birbirine regl ne zaman yumurtlama ne zaman bilmiyorum
Öyle yapicamKadın doğuma gidin netleşsin inşallah her şey
Naptın canımÖyle yapicam
Randevu günü bekliyorum valla ne giden ne gelen var yaşadıklarımı chate anllattim beta sonuçlarını da kimyasal geçirdim gibi gözüküyor kasımdaNaptın canım![]()
Vallaha şaşırtıcı bir durum bende gidiyorum devamlı adet gecikmesinde vs beta hcg hep negatif çıkıyor ultrasonda da sorun yok diyor doktor bende âdet bekliyorumRandevu günü bekliyorum valla ne giden ne gelen var yaşadıklarımı chate anllattim beta sonuçlarını da kimyasal geçirdim gibi gözüküyor kasımda
Vallaha şaşırtıcı bir durum bende gidiyorum devamlı adet gecikmesinde vs beta hcg hep negatif çıkıyor ultrasonda da sorun yok diyor doktor bende âdet bekliyorum
<0.100 çıktıBeta sonuclarin kac çıktı
Benimde 0.100çıktı çünkü sadece 2gün gecikme oldu geç döllenme diye düşünüyorum bekliyip görcez artkOkuduğum çoğu postta 0.100de geç döllenme olduğu ve sonradan yapılan kan testleri hamilelik var diyor
Evet benim vardı <2,00 referans baktığımda 0 olarak gözüküyorduKan sonucunuzun önünde < bu var mı yani <0.200 mü ?
Benim adetime 5 gün kala 0.100dü ama ben o kadar emindim ki varlığından tam adet günü yine kan verdim 35 ile öğrendim şimdi 6+4 teyizBenimde 0.100çıktı çünkü sadece 2gün gecikme oldu geç döllenme diye düşünüyorum bekliyip görcez artk
İnsan hissediyo demekki sağlıkla kucağnıza almak nasip olsun istiyen herkese nasip olsun bizede inşallahBenim adetime 5 gün kala 0.100dü ama ben o kadar emindim ki varlığından tam adet günü yine kan verdim 35 ile öğrendim şimdi 6+4 teyiz
Pcos varmış bende canım amh cok yüksek çıktıNaptın canım![]()
Yaa çok geçmiş olsun bana da pcos başlangıcı dedi doçent bir doktora gittim iyice anlattı dinlediPcos varmış bende canım amh cok yüksek çıktı
Sagol canim Banada baslangic diye söylendi şuan durumun ne peki pcos var mı hâlaYaa çok geçmiş olsun bana da pcos başlangıcı dedi doçent bir doktora gittim iyice anlattı dinledi
Soğan suyundan sonra mı hamile kaldınız hayırlı olsunBenim adet günümde verdiğimde 0.115 gün sonra olmadığım için tekrar verdiğimde 95.9 ama o yüzden düşük yaptım çünkü soğan suyu iç kaynatıp içmiştim