• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 0.100

Randevu günü bekliyorum valla ne giden ne gelen var yaşadıklarımı chate anllattim beta sonuçlarını da kimyasal geçirdim gibi gözüküyor kasımda
Vallaha şaşırtıcı bir durum bende gidiyorum devamlı adet gecikmesinde vs beta hcg hep negatif çıkıyor ultrasonda da sorun yok diyor doktor bende âdet bekliyorum

Vallaha şaşırtıcı bir durum bende gidiyorum devamlı adet gecikmesinde vs beta hcg hep negatif çıkıyor ultrasonda da sorun yok diyor doktor bende âdet bekliyorum

Beta sonuclarin kac çıktı

Okuduğum çoğu postta 0.100de geç döllenme olduğu ve sonradan yapılan kan testleri hamilelik var diyor
Benimde 0.100çıktı çünkü sadece 2gün gecikme oldu geç döllenme diye düşünüyorum bekliyip görcez artk

Eklentiler

• IMG_6534.webp
    IMG_6534.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 31
Benimde 0.100çıktı çünkü sadece 2gün gecikme oldu geç döllenme diye düşünüyorum bekliyip görcez artk
Benim adetime 5 gün kala 0.100dü ama ben o kadar emindim ki varlığından tam adet günü yine kan verdim 35 ile öğrendim şimdi 6+4 teyiz

Benim adetime 5 gün kala 0.100dü ama ben o kadar emindim ki varlığından tam adet günü yine kan verdim 35 ile öğrendim şimdi 6+4 teyiz
İnsan hissediyo demekki sağlıkla kucağnıza almak nasip olsun istiyen herkese nasip olsun bizede inşallah🤲🏻

Yaa çok geçmiş olsun bana da pcos başlangıcı dedi doçent bir doktora gittim iyice anlattı dinledi
Sagol canim Banada baslangic diye söylendi şuan durumun ne peki pcos var mı hâla

Benim adet günümde verdiğimde 0.115 gün sonra olmadığım için tekrar verdiğimde 95.9 ama o yüzden düşük yaptım çünkü soğan suyu iç kaynatıp içmiştim
Soğan suyundan sonra mı hamile kaldınız hayırlı olsun

Back
X