Beta HCG 0.120 ne demek acil yardımcı olur musunuz hanımlar

Benimki kızıma hamile kalmadan önce bişeler kullanıp düşürmüştüm 8 civarıydı geçen ay baktırdım şu an günde bi iki kez emziriyorum 21 çıktı bende düşmeden hamile kalamıyorum hayıt tohumu kullanabilirsin canım yada hapını
Var canim hayit tohumi ama doktora söylemeyi unutum izin verise kulanicam ilaç vermedi bana adetin ikinci günü gel dedi fakat hala olmadim adet

Bana kalmış olsaydı belkide hergğn kan verirdim ama doktor almadı almıyorda zaten testler negatife döndü tamamen silik yada gölge gibi çizgilerde çıkmadı artık adet olmayı beklliyorum sakince
Üç günde
Bendehala olmadım testrar test yaptın mı
Bugün adetimin gecikmesinin 9. günü hala bekliyorum gelmedi doktor ilaç kullanabilmem için adetimin ikinci gününde gelmemi soyeldi ama gelemdi bir haftada iki kez test verdim kan testi ikiside negatif

Üç günde

Bugün adetimin gecikmesinin 9. günü hala bekliyorum gelmedi doktor ilaç kullanabilmem için adetimin ikinci gününde gelmemi soyeldi ama gelemdi bir haftada iki kez test verdim kan testi ikiside negatif
Ben bir kere kan verdim bir daha vermedim ama evdeki sesler de negatif adet de başlamıyor affedersin yani şarıl şarıl da beyaz akıntı var Ne oldu böyle bilmiyorum neden oldu

Back
X