şubat 24 yumurtlama en yüksek dönem öncesi ve sonrası regl olmamı beklediğim tarihe kadar 2 günde bir ilişki yaşadıkMerhaba. Son ilişkiniz kaç gün önceydi? Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz?
şubat 24 yumurtlama en yüksek dönem öncesi ve sonrası regl olmamı beklediğim tarihe kadar 2 günde bir ilişki yaşadıkMerhaba. Son ilişkiniz kaç gün önceydi?
Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz?Merhaba. Son ilişkiniz kaç gün önceydi? Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz
bilgi için çok teşekkür ederim 3 yıllık evliyiz daha geçen ay planladık ve tüm kontrolleri yaptırarak bu döneme girmek istedik o yüzden folik asit başladık tahlillerim temiz çıktı ve ilk kez boşalma yaşadık ilk ayda mı tutması gerekiyor ya da bu da adeti geciktirir mi düzensizliğim hiç olmazdı ilkten stres kaynaklı düşündüm bu yüzden beklemedeydim üşüttüğüm için doktor sonuç görmesine rağmen yine de ilaç kullanmamamı söylediYumurtlama tarihinizden bu yana 15 gün geçmiş, eğer o tarihte tutmuşsa şu ana dek yansıması gerekir. Ancak bazı kadınlar bir ay içinde iki kez yumurtlayabiliyor, bazen geç döllenme de olabiliyor. Siz diğer günler yükselme görmediyseniz negatif olma ihtimali yüksek ancak emin değilseniz adet gecikmesi sürecinde teste devam edin bence. Adetiniz birkaç gün daha gecikirse ve hala idrarda negatif çıkmaya devam ederse, kadın doğum uzmanına görünmeniz iyi olabilir.
Merhaba bende aynı durumdayım adet oldunuz muşubat 24 yumurtlama en yüksek dönem öncesi ve sonrası regl olmamı beklediğim tarihe kadar 2 günde bir ilişki yaşadık
bilgi için çok teşekkür ederim 3 yıllık evliyiz daha geçen ay planladık ve tüm kontrolleri yaptırarak bu döneme girmek istedik o yüzden folik asit başladık tahlillerim temiz çıktı ve ilk kez boşalma yaşadık ilk ayda mı tutması gerekiyor ya da bu da adeti geciktirir mi düzensizliğim hiç olmazdı ilkten stres kaynaklı düşündüm bu yüzden beklemedeydim üşüttüğüm için doktor sonuç görmesine rağmen yine de ilaç kullanmamamı söyledi
merhaba halen adet olmadımMerhaba bende aynı durumdayım adet oldunuz mu
Ben de öyleyim insan çok arafta kalıyor yarın doktor kontrolüne gidicemmerhaba halen adet olmadım
sizin kaçıncı gününüzMerhaba bende aynı durumdayım adet oldunuz mu
Bugün 5. Günüm ama tık yok dün kan verdim negatifti ama hala umudum var yarın doktor gel bi kontrol edicdm dedi iştesizin kaçıncı gününüz
benim de bu gün 4 günüm ama hiç regl belirtisi yok stres olsa bu kadar sürer mi anlamadım normalde de hiç düzensizliğim olmaz yine doktorunla görüştüğünde bilgi verir misinBugün 5. Günüm ama tık yok dün kan verdim negatifti ama hala umudum var yarın doktor gel bi kontrol edicdm dedi işte
Tamam canım merak etme yarın yaz bana unutursam diye ben ne dedi söylerim sanabenim de bu gün 4 günüm ama hiç regl belirtisi yok stres olsa bu kadar sürer mi anlamadım normalde de hiç düzensizliğim olmaz yine doktorunla görüştüğünde bilgi verir misin
evet fazlası ile daha stresli oluyor hamilelik için emin değilsin regl olamıyorsan umarım ikimiz de güzel haberler ile gelirizBen de öyleyim insan çok arafta kalıyor yarın doktor kontrolüne gidicembelkide ikimizinde geç döllenmedir
tamamdır yazarım bende idrar testi evde yapıcam benim doktor 7 10 gün süreyle gecikir hamile ya da regl olmazsan git görün dediTamam canım merak etme yarın yaz bana unutursam diye ben ne dedi söylerim sana
Aa yani 7-10 gün gelmemesi normal miymiş kuzumtamamdır yazarım bende idrar testi evde yapıcam benim doktor 7 10 gün süreyle gecikir hamile ya da regl olmazsan git görün dedi
bir de ilk bebek planlaması ile girilen ilişkide ilkte olma olasılığı çok az diyorlarTamam canım merak etme yarın yaz bana unutursam diye ben ne dedi söylerim sana
evet bu süre zarfında eğer ikisinden biri çıkmaz ise kadın doğuma gitmemi söyledi gebelik şüphesinin yine devam ettiğini söyledi aynı şekilde regl de olabileceğimi söyledi tam bir belirsizlik beklemesi zorAa yani 7-10 gün gelmemesi normal miymiş kuzum
yani dün negatif sonuç aldım diye artık kesin yoktur dedim ama hala ihtimalimiz var öylemievet bu süre zarfında eğer ikisinden biri çıkmaz ise kadın doğuma gitmemi söyledi gebelik şüphesinin yine devam ettiğini söyledi aynı şekilde regl de olabileceğimi söyledi tam bir belirsizlik beklemesi zor
evet bu süre zarfında eğer ikisinden biri çıkmaz ise kadın doğuma gitmemi söyledi gebelik şüphesinin yine devam ettiğini söyledi aynı şekilde regl de olabileceğimi söyledi tam bir belirsizlikAa yani 7-10 gün gelmemesi normal miymiş kuzum
evet neredeyse %50 regl %50 hamile olma ihtimalimiz var geç döllenmeden kaynaklı olabilir ama tam ters biz olmadıkça bunu stres yapmadan kaynaklı da regli gün atıyor olabilir sizin ilk çocuğunuz mu olacakyani dün negatif sonuç aldım diye artık kesin yoktur dedim ama hala ihtimalimiz var öylemi
Evet canım 15 aylık evliyim ilk çocuk olacak olursa ama işte dediğin gibi stresten olamıyoruz belkideevet bu süre zarfında eğer ikisinden biri çıkmaz ise kadın doğuma gitmemi söyledi gebelik şüphesinin yine devam ettiğini söyledi aynı şekilde regl de olabileceğimi söyledi tam bir belirsizlik
evet neredeyse %50 regl %50 hamile olma ihtimalimiz var geç döllenmeden kaynaklı olabilir ama tam ters biz olmadıkça bunu stres yapmadan kaynaklı da regli gün atıyor olabilir sizin ilk çocuğunuz mu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?