Beta hcg >0.2

LavantaEsintisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2022
5
0
1
36
Merhabalar beta hcg testi 0.2 çıktı. Anlamı nedir bilen var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20220406_201711.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 2.544
Hayir yok. <0.2 diyor yani 0.2’den kucuk bir deger cikmis
merhaba çok önemli bir sey sorabilir miyim bilginiz varsa araştırıyorum ama bulamıyorum. beta değerlerini araştırdığımda birim olarak her yerde mlU/ml şeklinde yazıyor ama benim yaptırdığımda IU/L şeklinde yazıyor? bunun farkı var mı lütfen yardımcı olur musunuz?

Bu degerle kimse hamile olamaz. Sizinki 0.2’den kucuk diyor deger. 0.1 de olabilir 0.05 de olabilir
merhaba rahatsız ettiğim için kusura bakmayın ama tecrübeli olduğunuzu farkederek bir şey sormak istiyorum. beta hcg değerini araştırdığımda heryerde birim olarak mlU/ml şeklinde yazıyor, benim yaptırdığım hastenede IU/L diyor birimde . bu fark eder mi? negatif diyor sonucum da küçüktür 1.20 yazıyor hamilelik düşünmüyorum da biraz tedirgin oldum ml bazında düşününce 1200 falan oluyor ama böyle mi hesaplanıyor acaba

Merhaba. aradan uzun zaman geçmiş ama sonucunuz ne oldu merak ettim. 0,2 değeriniz yükseldi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…