Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaç kez beta verdin
Kanama vs yoksa çok takip etme bence stres olursun belki ama dayanamıyorum diyorsan 5 e doğru keseyi görmeye gidebilirsin keseyi görünce betaya bakmana gerek kalmıyor
Teşekkür ederim Online doktor muayenesi hakkım vardı sağlık sigortasından, aklıma o geldi sabah onunla görüştüm değerlendirdi değerlerimi en erken 26sında gidebilirsin doktora o yüzden 1 Eylül randevusu iyi dedi o tarihlerde 5000lere gelir beta dedi
Teşekkür ederim Online doktor muayenesi hakkım vardı sağlık sigortasından, aklıma o geldi sabah onunla görüştüm değerlendirdi değerlerimi en erken 26sında gidebilirsin doktora o yüzden 1 Eylül randevusu iyi dedi o tarihlerde 5000lere gelir beta dedi
Teşekkür ederim canım biraz endişe ediyorum acaba gitmeli miyim tekrar beta icin test versem mi diye batın ikimci günü 176ydı yükselişini takip etsem mi acaba yarın kan verip