Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende adet gecikmesinin 11.gunu kan testi verdim negatif dedi doktor söktürücü yazdı ama almadım beklemek istedim buğun 12 gün hala gelen yok normalde hep düzenlidir adetim umut oldunuz bana inşallah benimde pozitife döner20 ekimde 0.5 ti adet sokturucu kullandim ona ragmen adetim gelmeyince test yaptim ve hamileyim tekrar kan testi vermeden direkt ultrasonda kese gorundu dun yani 16 17 gun sonra ogrendim 0.5 degerimden
Merhaba bende adet gecikmesinin 11.gunu kan testi verdim negatif dedi doktor söktürücü yazdı ama almadım beklemek istedim buğun 12 gün hala gelen yok normalde hep düzenlidir adetim umut oldunuz bana inşallah benimde pozitife dönersağlıkla alın kucaginiza bu arada sokturucu iyi düşüğe sebep olmamış
Sokturucu daha cok tutunmasini sagliyomus aslinda bende korkmustum ama koekulcak bisey yokmusMerhaba bende adet gecikmesinin 11.gunu kan testi verdim negatif dedi doktor söktürücü yazdı ama almadım beklemek istedim buğun 12 gün hala gelen yok normalde hep düzenlidir adetim umut oldunuz bana inşallah benimde pozitife dönersağlıkla alın kucaginiza bu arada sokturucu iyi düşüğe sebep olmamış
Adet sokturucuyu kullandiktan 12 gun sonra test yaptim pozitif sende bi test yap istersenMerhaba bende adet gecikmesinin 11.gunu kan testi verdim negatif dedi doktor söktürücü yazdı ama almadım beklemek istedim buğun 12 gün hala gelen yok normalde hep düzenlidir adetim umut oldunuz bana inşallah benimde pozitife dönersağlıkla alın kucaginiza bu arada sokturucu iyi düşüğe sebep olmamış
Kan testini salı vermiştim pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum iki gune değer artar mı kiAdet sokturucuyu kullandiktan 12 gun sonra test yaptim pozitif sende bi test yap istersen
Adet gecikmenizin kaçıncı günü test vermistiniz peki negatif çıktığındaAdet sokturucuyu kullandiktan 12 gun sonra test yaptim pozitif sende bi test yap istersen
Ben 2 aydir adet olmuyordum polikistikover var yani onu bilmiyorum baya bi gecikmisti defalarca kan verdimAdet gecikmenizin kaçıncı günü test vermistiniz peki negatif çıktığında
Anladım canım bende pazartesiye kadar bekliycem olmazsam kanbvericem kan degrim 0.100 çıkmış yükselme ihtimali var mıdır bilmiyorumBen 2 aydir adet olmuyordum polikistikover var yani onu bilmiyorum baya bi gecikmisti defalarca kan verdim
Pozitif çıktiginda kaç haftalikti pekiBen 2 aydir adet olmuyordum polikistikover var yani onu bilmiyorum baya bi gecikmisti defalarca kan verdim
2 Aydir adet olmadigim icin kesin bisey soyleyemedi doktor keseyi gorup bebegide goremedik 2 hafta sonra gel bebege gore hesaplariz haftayo dedi 2 hafta sonra ogrenicemPozitif çıktiginda kaç haftalikti peki
Anladım canım sağlıkla alın kucaginiza inşallah2 Aydir adet olmadigim icin kesin bisey soyleyemedi doktor keseyi gorup bebegide goremedik 2 hafta sonra gel bebege gore hesaplariz haftayo dedi 2 hafta sonra ogrenicem
Tesekkur ederim canim allah isteyen hic kimsenin kucagini bos birakmasin insallahAnladım canım sağlıkla alın kucaginiza inşallahdua edin benim de pozitife dönsün hamislerin duası kabul olurmuş
![]()