Beta hcg 0.5 cikip sonradan artan varmı

Yumak88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2023
1.695
499
43
Kızlar beta hcg 0.5 cikip gec dollenme olan varmi

20 ekimde 0.5 ti adet sokturucu kullandim ona ragmen adetim gelmeyince test yaptim ve hamileyim tekrar kan testi vermeden direkt ultrasonda kese gorundu dun yani 16 17 gun sonra ogrendim 0.5 degerimden

20 ekimde 0.5 ti adet sokturucu kullandim ona ragmen adetim gelmeyince test yaptim ve hamileyim tekrar kan testi vermeden direkt ultrasonda kese gorundu dun yani 16 17 gun sonra ogrendim 0.5 degerimden
Merhaba bende adet gecikmesinin 11.gunu kan testi verdim negatif dedi doktor söktürücü yazdı ama almadım beklemek istedim buğun 12 gün hala gelen yok normalde hep düzenlidir adetim umut oldunuz bana inşallah benimde pozitife döner sağlıkla alın kucaginiza bu arada sokturucu iyi düşüğe sebep olmamış

Adet sokturucuyu kullandiktan 12 gun sonra test yaptim pozitif sende bi test yap istersen

2 Aydir adet olmadigim icin kesin bisey soyleyemedi doktor keseyi gorup bebegide goremedik 2 hafta sonra gel bebege gore hesaplariz haftayo dedi 2 hafta sonra ogrenicem
Anladım canım sağlıkla alın kucaginiza inşallah dua edin benim de pozitife dönsün hamislerin duası kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…