• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 0.5

kemik kadin

Efe💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
601
165
23
Merhabalar bir sorum olacaktı adetten çıktıktan bı hafta sonra idrar yolu enfeksiyonu şikayetiyle acile gittim gebelik ihtimaline karşı test yaptım ve beta hcg 0.5 çıktı doktor olabilir de olmayabilir de dedi 10 gün sonra gel tekrar yapalım test dedi ilk defa Beta hcg değerim 0.5 çıktı normalde hep daha düşük çıkardı sizc gebelik olma ihtimali var mıdır?

Valla benim betam hep 1,20 çıkardı hiçbir doktorda olabilir demedi.
5 ve üzeri çıktığında gebelik ihtimali olur diyorlar, 50 den fazla çıkarsa da 2 günde bir artışı takip et diyorlar.
zaten regl bittikten 1 hafta sonra anca yumurtlama dönemi olur.
yani bence hamile değilsiniz.

5 ve üzeri çıktığında gebelik ihtimali olur diyorlar, 50 den fazla çıkarsa da 2 günde bir artışı takip et diyorlar.
Ama 5 gri alan oluyor olabilir de olmayabilir de yani ve sizin sonuç 1.20 5ten küçük olduğu için zaten sonuç negatiftir yumurtlama dönemi de olan adet döngü sonucundan 14 u çıkarınca çıkan sonuçtur uzmanlar bu şekilde yumurtlama döneminizi bulabilirsiniz diyorlar ve FLO uygulamasını kullanıyorum yumurtlama donemim aynı tahlil yaptığım zamanla uyuşuyor zaten doktor da bana 10 gün sonra gel kan değerin artarsa gebelik vardır dedi

Merhabalar bir sorum olacaktı adetten çıktıktan bı hafta sonra idrar yolu enfeksiyonu şikayetiyle acile gittim gebelik ihtimaline karşı test yaptım ve beta hcg 0.5 çıktı doktor olabilir de olmayabilir de dedi 10 gün sonra gel tekrar yapalım test dedi ilk defa Beta hcg değerim 0.5 çıktı normalde hep daha düşük çıkardı sizc gebelik olma ihtimali var mıdır?
Bende idrar yolu enfeksiyonu için gittim beta yapıldı hem idrardan hemde kandan idrardan olan da 5 çıkmış beta normalde benim 0.100 yada 2 çıkardı sizin yükselme oldu mı merak ettim acaba benim yükselir mi adete 5 gün var daha

Bende de 1.20 çıktı değilsiniz dedi 05 de nasıl hamiş dedi doktor ona anlamadım

Back
X