Bugün transferden sonra 11. gündeyim. Dün akşam tahlil yaptırdım ve beta hcg 0,52 çıktı. Büyük bir hayalkırıklığı ve kızgınlıkla ilaçlarını bugün kullanmadım. Doktorum çok kızdı ve yarın için yeni bir tahlil daha istedi.
Aranızda kan tahlili 10. günde bu kadar düşük çıktıktan sonra pozitif sonuç alan var mı? Lütfen acil cevap verirseniz çok sevinirim, şuan çok huzursuzum.
Bugün transferden sonra 11. gündeyim. Dün akşam tahlil yaptırdım ve beta hcg 0,52 çıktı. Büyük bir hayalkırıklığı ve kızgınlıkla ilaçlarını bugün kullanmadım. Doktorum çok kızdı ve yarın için yeni bir tahlil daha istedi.
Aranızda kan tahlili 10. günde bu kadar düşük çıktıktan sonra pozitif sonuç alan var mı? Lütfen acil cevap verirseniz çok sevinirim, şuan çok huzursuzum.
Arkadaşım ilaçlarını sakın ihmal etme yarın ikiye katlarsa ki sonuç 100 olur buda gebe olma ihtimalin yüksek demektir zaten 50 nin üstü gebe pozitif deniliyor ... ben 0,1 çıkan sonuçlarımda bile hemen bırakmadım geç tutunmuştur vs.. diyeee
Arkadaşım ilaçlarını sakın ihmal etme yarın ikiye katlarsa ki sonuç 100 olur buda gebe olma ihtimalin yüksek demektir zaten 50 nin üstü gebe pozitif deniliyor bilmiyormusun bunu... ben 0,1 çıkan sonuçlarımda bile hemen bırakmadım geç tutunmuştur vs.. diyeee