Beta hcg 1.20 çıktı!!!!!!

SimgeEr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
265
102
33
26
Merhaba arkadaşlar 10 gündür adetim gecikiyor. Geçen ayın ortasında doktora gidip muayene oldum. O zaman gebelik yok dedi. Adetim gecikince de kan tahlili yaptım 1.20 çıktı. Doktor gebelik yok dedi. Aklıma takılmıyor değil. Acaba geç döllenme mi oldu. Başına böyle bir olay gelen varsa yazabilir mi. Kan testini ne kadar süre sonra tekrarlamalıyım. Yazarsanız sevinirim..

Canım gebelik yok . Ama sen bir hafta daha bekle olmadı tekrarlarsın. Allahtan Ümit kesilmez

Yükseelebilir bikac gun sonra tekrar yaptr sen kendini biliyosndr belirti vardr belki

Evet gebelik olmadığını biliyorum ama daha önce yaptığım testlerde 0,100 çıkan test neden 1.20 çıktı onu anlamadım
Olabilir 0.100 çıkqbilğr 0.1 çıkabilir hatta 2 Bİle çıkar progestan diye bir hormon var ondan kaynaklı hafif bir oynama olmuştur . Ama dediğim gbi adet olana kadar umut vardır. Ben geçen ay 23 gün adet gecikti bende bşey yoktu inşallah sende vardır :)

Yükseelebilir bikac gun sonra tekrar yaptr sen kendini biliyosndr belirti vardr belki
Yani normalde adetlerime on gün kala göğüs ağrım bel ağrım başlardı. Hiçbir şey hissetmiyorum göğüs ağrım olmadı bu ay hiç. Sadece kasık ağrısı oldu o kadar..

Olabilir 0.100 çıkqbilğr 0.1 çıkabilir hatta 2 Bİle çıkar progestan diye bir hormon var ondan kaynaklı hafif bir oynama olmuştur . Ama dediğim gbi adet olana kadar umut vardır. Ben geçen ay 23 gün adet gecikti bende bşey yoktu inşallah sende vardır :)
Rabbim hayırlısını versin sen doktora göründün mü neden gecikmiş bu kadar

Bu deger zaten bizim vücudumuzda var bazı dönemlerde yükselir 5e kadar normaldir 5ten sonra gebeliktir

Rabbim hayırlısını versin sen doktora göründün mü neden gecikmiş bu kadar
Tsh değerim yüksek çıktı canım triod ilacı kullanıyorum tsh yüksekliği adete ve hamileliğe engelleyen bir hormon . Bir dahaki ay tahlil yaptırıcam inşallah düzelir :)

Tsh değerim yüksek çıktı canım triod ilacı kullanıyorum tsh yüksekliği adete ve hamileliğe engelleyen bir hormon . Bir dahaki ay tahlil yaptırıcam inşallah düzelir :)
Hayıt tohumu kullanırsan eğer çok güzel sonuç alırsın bende adet düzensizliği vardı hayıt tohumu kullandım düzeldi.. Son üç aydır düzenli adet görmeye başladım bu ay on gün gecikme oldu

Back
X