Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 1.20 gözüktü. Erken gebelik testimde çift çizgi var 😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Simitayran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2022
143
En iyi cevaplar
1
49
48
İyi geceler 🌙 erken gebelik testim sonrası görseli ekledim yorum yapan arkadaşlarımın tebrik mesajları ve kendiminde öyle hissetmesi sonucu kan testi verdim ve sonuç 1.20 çıktı .
Erken gebelik testimde çıkan çift çizgi ve betada ki 1.20 lik sonuç birbirleriyle ilişkilendirilmesi pek mümkün olmaz değil mi ?😞
Test çubuğumu da ekledim ❣️

Eklentiler

• 3EAE38AF-4179-4FBD-99B3-50073E270331.webp
    3EAE38AF-4179-4FBD-99B3-50073E270331.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 214
bende kac defa erken gebelikten pozitif gordum ama kan negatif çıkmıştı bazıları yanıltıyor maalesef yada cok hassas dusuk degeri bile algılıyor en iyisi kaset test yapmadan kan vermemek hakkınızda hayırlısı olsun insallah

bende kac defa erken gebelikten pozitif gordum ama kan negatif çıkmıştı bazıları yanıltıyor maalesef yada cok hassas dusuk degeri bile algılıyor en iyisi kaset test yapmadan kan vermemek hakkınızda hayırlısı olsun insallah
Evet o yüzden aynu marka testi tekrar etmek koyulaşma olunca kan vermek lazım

Teşekkür ederim bilginiz için 🌸

İyi geceler 🌙 erken gebelik testim sonrası görseli ekledim yorum yapan arkadaşlarımın tebrik mesajları ve kendiminde öyle hissetmesi sonucu kan testi verdim ve sonuç 1.20 çıktı .
Erken gebelik testimde çıkan çift çizgi ve betada ki 1.20 lik sonuç birbirleriyle ilişkilendirilmesi pek mümkün olmaz değil mi ?😞
Test çubuğumu da ekledim ❣️
Tekrar kan verdinizmi

Back
X