- 7 Ocak 2023
- 21
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi elf erdogan
-
Bosalma yoksa hamile kalmaniz imkansız ve kanda da negatif çıkmış yükselme şansı yokİlişkiden sonra 10 gün ama ilişki dediğimde sürtünme yoluyla oldu ve boşalma falan olmadı iki defa test yaptım onlarda negatif çıktı emin olmak için kan testi verdim 1.20 negatif çıktı daha sonradan yükselme imkanı yoktur dimi
Tereddüt ettim kan testini de bu yüzden verdim stres yaptım reglim gecikti galibaBosalma yoksa hamile kalmaniz imkansız ve kanda da negatif çıkmış yükselme şansı yok
Gecikme varsa yükselebilir belkiTereddüt ettim kan testini de bu yüzden verdim stres yaptım reglim gecikti galiba
Sperm olmadan çocuk nasıl yapacaksınız?İlişkiden sonra 10 gün ama ilişki dediğimde sürtünme yoluyla oldu ve boşalma falan olmadı iki defa test yaptım onlarda negatif çıktı emin olmak için kan testi verdim 1.20 negatif çıktı daha sonradan yükselme imkanı yoktur dimi
Hayır geciktikten sonra yaptım zaten testiGecikme varsa yükselebilir belki
Evet bende bunu düşünüyorum ama zevk suyu falan diyolar baya düşük bi ihtimalSperm olmadan çocuk nasıl yapacaksınız?
Zaten boşalma olmamış stres yapmanıza gerek yokHayır geciktikten sonra yaptım zaten testi
Zaten boşalma olmamış stres yapmanıza gerek
Kan testinde ve idarda negatif görmüşsünüz Kaç gün gecikmeniz var? Evli misiniz?stres yapmama engel olamıyorum işte
4-5 gün varKan testinde ve idarda negatif görmüşsünüz Kaç gün gecikmeniz var? Evli misiniz?
Bende şu an aynı durumu yaşıyorum ama doktor yükselebilir adetten 10 gün sonra gel test yapalım dedi. İnşallah dediğiniz gibidir.Bosalma yoksa hamile kalmaniz imkansız ve kanda da negatif çıkmış yükselme şansı yok
Gecikmeniz mi var adetten sonra yükselmesi imkansiz Adet görmüş olacaksınızBende şu an aynı durumu yaşıyorum ama doktor yükselebilir adetten 10 gün sonra gel test yapalım dedi. İnşallah dediğiniz gibidir.
3 4 gün öncesinde lekelenme var ve beta böyleyse artma ihtimali çok yüksek.Ben henüz adet olmadım bir kaç gün var ama dört gündür kahverengi leke geliyor test 1.20 çıktı ama şüpheleniyorum böyle bişe daha önce yaşamamıştım çünkü. Sizce pozitif olma ihtimali var mı?
Doktor 10 gün sonra gel dedi ama regli ikinci günü falan gitsem kesin olur mu ? Doktor geç tutunma olabilir 10 gün sonra gel dedi ama3 4 gün öncesinde lekelenme var ve beta böyleyse artma ihtimali çok yüksek.
Regl günü tekrar test vermeniz sağlıklı olur.
Geç döllenme durumlarında keseyi görmek için geç çağırıyorlar. Doktora gitmeden de sağlık ocağına gidip bir kan testi verebilirsiniz. Değer yükselmişse gebelik olduğundan emin olup gidersinizDoktor 10 gün sonra gel dedi ama regli ikinci günü falan gitsem kesin olur mu ? Doktor geç tutunma olabilir 10 gün sonra gel dedi ama
Doktor 10 gün sonra gel dedi ama regli ikinci günü falan gitsem kesin olur mu ? Doktor geç tutunma olabilir 10 gün sonra gel dedi
Peki çok teşekkürler peki bu lekelenme giderek artar mı acaba son iki gündür biraz daha fazla adetime bikaç gün var. Ya da başka bir nedenden olabilir miGeç döllenme durumlarında keseyi görmek için geç çağırıyorlar. Doktora gitmeden de sağlık ocağına gidip bir kan testi verebilirsiniz. Değer yükselmişse gebelik olduğundan emin olup gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?