- 2 Aralık 2022
- 144
- 15
- 28
- Konu Sahibi tststs3842
-
Bazı cihazlarda 0 değil de 5 altında herhangi bir değeri 0 olarak çıkartıyor. Bu değerle yükselir gibi bir durum yok gibi ama yine de kadın doğum doktoruna muayene olmanız da fayda var.Merhaba arkadaşlar adetim 1 hafta gecikti kanda test yaptırdım 1.20 çıktı
Acaba sonradan yükselir mi bu tüm belirtiler var çünkü
Ve son olarak bundan 3 ay önce yaptırmıştım yine 1.20 çıkmıştı bu benim stabil değerim mi acaba
Teşekkür ederimmBazı cihazlarda 0 değil de 5 altında herhangi bir değeri 0 olarak çıkartıyor. Bu değerle yükselir gibi bir durum yok gibi ama yine de kadın doğum doktoruna muayene olmanız da fayda var.
Yaa anladım teşekkür ederimBenim 5 çıkmıştı buda heveslenmistim ama ama snra hasta oldum cihazdan cihaza degisyormus
Teşekkür ederimm
Bende 0,2 çıkıyor bikaç gün sonra verirsiniz şüpheleniyorsanız o zaman belli olurMerhaba arkadaşlar adetim 1 hafta gecikti kanda test yaptırdım 1.20 çıktı
Acaba sonradan yükselir mi bu tüm belirtiler var çünkü
Ve son olarak bundan 3 ay önce yaptırmıştım yine 1.20 çıkmıştı bu benim stabil değerim mi acaba
3 4 ay önce verdiğimde 1.20 çıkmıştı yineBende 0,2 çıkıyor bikaç gün sonra verirsiniz şüpheleniyorsanız o zaman belli olurama yine de pek ümitlenmeyin. Öncden kan verdiniz mi kaç çıkıyordu
Teşekkür ederiim böyle olup artan bi kaç yorum okudum da artık hayırlısıBir hafta gecikmeye cok daha yuksek cikardi gebelik olsa. Negatif malesef.
Şüpheniz varsa doktora gidin, gebeliğe zararı olmayan adet söktürücü verir, gebeyseniz korur değilseniz adet olursunuz3 4 ay önce verdiğimde 1.20 çıkmıştı yine
Artık mecburen gidicem de adetim neden gecikti diye bakalım ne çıkacakŞüpheniz varsa doktora gidin, gebeliğe zararı olmayan adet söktürücü verir, gebeyseniz korur değilseniz adet olursunuz
Hadi bismillahArtık mecburen gidicem de adetim neden gecikti diye bakalım ne çıkacak
Merhaba sonucunuz ne olduArtık mecburen gidicem de adetim neden gecikti diye bakalım ne çıkacak
Merhaba hala adet olmadım 18 ine randevu aldımMerhaba sonucunuz ne oldu
Tabi ki adetten önce vermişsin bide şimdi ver bide yükselmiştir benceMerhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
Merhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
Çok heyecanlıyım ne yapacağım bilmiyorum evde test yaptım tek çizgi çıktı amaTabi ki adetten önce vermişsin bide şimdi ver bide yükselmiştir bence
Daha yeni olduğu içindir belki canımÇok heyecanlıyım ne yapacağım bilmiyorum evde test yaptım tek çizgi çıktı ama
Ayyy eğer hamileysem valla ilk sana söyleyeceğimDaha yeni olduğu içindir belki canım
Ayy çok teşekkür ederiim ben adetimden sonra verdiğim halde 1.20 ydi benim inşallah hamilesindirrrAyyy eğer hamileysem valla ilk sana söyleyeceğimnormalde yarın adet olmam lazım biraz karın ağrım var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?