Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gebelik yok.0-5 arası gebelik saolun cvap icin yukselme olur mu die mrak ettim bi yandanda
Saolun cvp icin ben yukselen oldumu acaba diede mrak etmisdim ama yok sanrm:)canım gebelik yok.0-5 arası gebelik olmadığını gosterıyor
Hayirlisi bakalm artk olmaazsam adet pazartesi bidaha baktrrimCanim heyecan yapma umutlanmada cunku sonunda uzulme... hersey olabilir yukselebilirde hersey olabilir... cunku bende 1 hafta once hcg baktorsim 2.5> cikti sonra tekrardan baktirdim <0.0
Daha olmadim canm ama bakalm olacak miyim akinti gelio habire baska bis yokAdet oluyorsan hormonlardan dolayi cimkistir o deger canim. Bana dr oyle demisti zamaninda.
Yok canim adet olmadim daha günumde gecmedi daha 5 6 gune olurumAdet oluyorsan hormonlardan dolayi cimkistir o deger canim. Bana dr oyle demisti zamaninda.
Hmmm akıntın varsa olabilir belki canim benim hic akintim yada hic bir belirtom yok zaten 0.0 gorunce belirtide kalmadiDaha olmadim canm ama bakalm olacak miyim akinti gelio habire baska bis yok
Eger olmazsam adet pzartesi tkrar giderim bisey yoksa bile adetime nden gecikmis ona baksinlar :)Hmmm akıntın varsa olabilir belki canim benim hic akintim yada hic bir belirtom yok zaten 0.0 gorunce belirtide kalmadi
Kızlar günaydınbilginize ve yardımınıza ihtiyacım var adetime bir hafta varken idrar testi silik çıktı, kan verdim sonuç ( 7,57) doktor haftaya tekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuz değerim ile ilgili?
Umarım umarımMraba canmm gzun aydin 5 den sonrası hamilelik oluyo zaten
Zaten cok erken olduguna ragmen oyle cikmis deger adet gunune kdar firlar :)Umarım umarım![]()
Umarım öyle olur çünkü çok telaşlanıyorum cumartesi gününe kadar nasıl duracağım