Beta hcg 1,20

Deryax-

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
138
223
18
Adetimin bugün 3.günü kan testi yaptırdım deger 1,20 çiktı ama kağıtta supheli pozitiflik yaziyo anlamadım böyle değeri çok dşük olup sonradan yükselen varmı adet olmadım daha yardmcı olursanz sevinrimm :KK43:

Canim heyecan yapma umutlanmada cunku sonunda uzulme... hersey olabilir yukselebilirde hersey olabilir... cunku bende 1 hafta once hcg baktorsim 2.5> cikti sonra tekrardan baktirdim <0.0

Adet oluyorsan hormonlardan dolayi cimkistir o deger canim. Bana dr oyle demisti zamaninda.

Canim heyecan yapma umutlanmada cunku sonunda uzulme... hersey olabilir yukselebilirde hersey olabilir... cunku bende 1 hafta once hcg baktorsim 2.5> cikti sonra tekrardan baktirdim <0.0
Hayirlisi bakalm artk olmaazsam adet pazartesi bidaha baktrrim

Kızlar günaydın :işsiz: bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var adetime bir hafta varken idrar testi silik çıktı, kan verdim sonuç ( 7,57) doktor haftaya tekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuz değerim ile ilgili?

Kızlar günaydın :işsiz: bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var adetime bir hafta varken idrar testi silik çıktı, kan verdim sonuç ( 7,57) doktor haftaya tekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuz değerim ile ilgili?

Mraba canmm gzun aydin 5 den sonrası hamilelik oluyo zaten

Back
X