Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dondurulmuş embriyo pcosumMerhaba benim de 10. Gün dondurulmuş embriyo muydu?
9. Gün 99 dü canımTransfer sonrası 10. Gün Beta hcg değeriniz kaçtı kızlar nolur dönüş yapın![]()
10. Gün 220Transfer sonrası 10. Gün Beta hcg değeriniz kaçtı kızlar nolur dönüş yapın![]()
Çok güzell sağlıkla kucağınıza alın inşallh10. Gün 220
9. Gün 99 dü canım
48 saat sonra tekrar verdinizmi kan pekisağlıkla kucağınıza alın inşallh![]()
Oyy maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza versin inşallah9. Gün 99 dü canım
Tabi verdimÇok güzell sağlıkla kucağınıza alın inşallh
48 saat sonra tekrar verdinizmi kan peki
Evet tabiki zaten önemli olan 10. Gün kaç çıktığından ziyade katlanıp katlanmaması ben burada 15 ile öğrenip sağlıkla doğum yapan gördüm önemli olan artışdır senin kaç çıktı48 saat sonra tekrar verdinizmi kan peki
Amin canım benim daha güzelleri senin olsunOyy maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza versin inşallah![]()
Ouyyy MaşallahTabi verdim
8.Gün 154 tü
10. Gün 220
12. Gün 630
Sonra ara verdim doktorum istemedi beta ama ben belirti falan göremeyince bisey oldu diye cok korktum 17. Gün bidaha kan verdim şok oldum 5196 çıktı.Perşembe günü kese göreceğim inşallah
10. Gün 900 çıktı çok şükür ama biraz endişeliyim bilmiyorumEvet tabiki zaten önemli olan 10. Gün kaç çıktığından ziyade katlanıp katlanmaması ben burada 15 ile öğrenip sağlıkla doğum yapan gördüm önemli olan artışdır senin kaç çıktı
Amin canım hepimize inşallahOuyyy MaşallahRabbim sağlık versin inşallah
![]()
Kaçıncı gün embriyosuydu, tek mi çift mi acaba10. Gün 900 çıktı çok şükür ama biraz endişeliyim bilmiyorum![]()
5. Gün tek ama kendi içindede bölüne biliyormuş nolur dua edin güzel haber alayımKaçıncı gün embriyosuydu, tek mi çift mi acaba
Evet olma ihtimali yüksek, hayırısı olsun ve gönlünce olsun :)5. Gün tek ama kendi içindede bölüne biliyormuş nolur dua edin güzel haber alayım
Lütfen eksik etmeyin dualarınızı güzel haberler alayımEvet olma ihtimali yüksek, hayırısı olsun ve gönlünce olsun :)
Endişelenme çok güzel bir arkadaşımın da 1000 lerde çıkmıştı gayet sağlıklı bir hamilelik geçiriyor .10. Gün 900 çıktı çok şükür ama biraz endişeliyim bilmiyorum![]()