Beta HCG 1047 hamile miyim?

yeniannekk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
25
18
3
arkadaşlar merhaba aranıza yenı katıldım, daha önceden polip aldırdım ve ardından hemen hamile kalıp bir düşük yaptım. 1 sene sonra tekrar hamile kaldım bu dönem aralığında korunduk tabı. korunmayı bırakınca tekrar hemen hamıle kaldım. evde test yaptım cok silik çıktı. sonra sağlık ocagında kan verdim 76 çıktı. Doktor bişey demek için erken 2 gün sonra tekrar gel dedi. Tekrar yaptırdım 1047 ye yükselmiş. henüz kadın doğum doktoruna gitmedim. Tecrübeli anneler sizce değer nasıl, korkuyorum tekrar düşük olur diye

2gunde mi cikti o değer arkadaşım.

perşembe yaptırmıştım testi, iki gün sonra haftasonuna denk geldiğinden pazartesi günü yaptırdım, yani 4. günde çıktı o sonuc
perşembe yaptırmıştım testi, iki gün sonra haftasonuna denk geldiğinden pazartesi günü yaptırdım, yani 4. günde çıktı o sonuc
Maşallah çok güzel ilerlemiş canım.
Sağlıkla sihhatle kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.

arkadaşlar merhaba aranıza yenı katıldım, daha önceden polip aldırdım ve ardından hemen hamile kalıp bir düşük yaptım. 1 sene sonra tekrar hamile kaldım bu dönem aralığında korunduk tabı. korunmayı bırakınca tekrar hemen hamıle kaldım. evde test yaptım cok silik çıktı. sonra sağlık ocagında kan verdim 76 çıktı. Doktor bişey demek için erken 2 gün sonra tekrar gel dedi. Tekrar yaptırdım 1047 ye yükselmiş. henüz kadın doğum doktoruna gitmedim. Tecrübeli anneler sizce değer nasıl, korkuyorum tekrar düşük olur diye
Değerin çok yüksek çıkmış iki gün için ikiz olabilir

Vallah canım ben iki gün sonra sandım olsun gene yüksek benimde 200 cıktı 4 gun sonra 1033 ama tekil geçen sene gebeliğin iilki değerim 2800 falandı ama gecikmenin 5 günü falandi

hayırlısı olsun inşallah canım ya,
salı günü gideceğim ilk kontrolüme bakalım :KK45:

Keseyi 5nci hafta gördük, bebeği 6. Kalp atışını 6+4tü sanırım duyduğumuzda. Bende 5nci hafta Bi kanama oldu progestan kullandım geçti. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Belkide ikizdir😍 Allah sağ salim kavuştursun
Çok şükür benimde adet günümde hcg'em 170 çıktı inşaallah normaldir 🙄
Bekliyorum bende Allah yavrularımızı sağlıklı eylesin💗 sen 3-4 gün sonra gidersen kese görünür ben mecbur beklicem

Belkide ikizdir😍 Allah sağ salim kavuştursun
Çok şükür benimde adet günümde hcg'em 170 çıktı inşaallah normaldir 🙄
Bekliyorum bende Allah yavrularımızı sağlıklı eylesin💗 sen 3-4 gün sonra gidersen kese görünür ben mecbur beklicem

evet salı günü gidicem umarım gözükür :anneadayı: tekrar baktır hcg ye düzenli yükselir inşallah :emir_bebek:

Back
X