beta hcg 11.000 ama kese nohut kadar düşük dediler :(

nihaLite

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
637
4
46
Kayseri
arkadaslar bende pko var 28.04 en son adet tarıhımdı hesaplandıgında 6 hafta 6 gunluk olması gerekıyor ama kese cok kucuk ve etrafındada kan pıhtıları var doktor sasırdı karısık bıraz ama 1 hafta bekle dedı olmazsa kürtaj olacak cok endıselenıyorum zor hamıle kaldım bende pko esımdede sorun varken mucıze hamılelık dedık ama kötü son olmaz ınsallah basına boyle bırsey gelıp kesenin icinde bebegı gorenler varmı?

arkadaşım ben de pcos'luyum. bu yüzden muhtemelen geç döllenme olmuştur ve son adet tarihine göre çıkandan daha küçüktür bebeğin. içini ferah tut, bir hafta sonra tekrar git.kadın doğum uzmanları her şeyi hep en kötü olasılıkla rahatça söylerler,acımasızca.senin nasıl bir mucize gerçekleştirdiğin onları hiç ilgilendirmez, hele bayan dr ise daha da acımasızdırlar,yaşadım biliyorumi benim bebeğiim de geç döllenmiş, baştan bir hafta geri çıkıyordu. dr baktı ki gelişimi hep bir hafta geri, son adet tarihime değil, ultrason görüntüme göre düzenledi haftamı. o yüzden rahat ol, bol bol su iç. ve belki biliyorsundur, pcos hastalarında insülin direnci vardır. bu yüzden de diabete meyillisin sen de benim gibi. o yüzden bir endokrinoloğa görün, ayda bir kez de olsa gir insüline, şekere, tiroidlere bakılsın.karbonhidratlı ve şekerli yiyecekleri sınırlı tüket,bol bol sebze,süt,yoğurt,et ürünü tüket. allah bebeğini kucaklamayı nasip etsin.

ınsallah dediğin gibidir endokrin uzmanına görünmem gerekiyor zaten glıfor kullanıyorum sımdılık bırde progestan ve folık asıt bakalım hayıtlısı ınsallah ıkı hafta gerıden seyretmesı cok korkutuyor benı 6 haftalıkken 4 haftalık grunuyormus kan degerımde 10.312 sence bu durumda bile gec yumurtlama yada gec döllenme olmuş olabilirmi?

ınsallah dediğin gibidir endokrin uzmanına görünmem gerekiyor zaten glıfor kullanıyorum sımdılık bırde progestan ve folık asıt bakalım hayıtlısı ınsallah ıkı hafta gerıden seyretmesı cok korkutuyor benı 6 haftalıkken 4 haftalık grunuyormus kan degerımde 10.312 sence bu durumda bile gec yumurtlama yada gec döllenme olmuş olabilirmi?

inş canım bi sorun olmaz rabbim sana küçük mucizesi bağışlar :16::16:
bende pko vardı bende 8 aylık bi tedavi sonrasında klomenle gebe klamıştım ama melsef dış gebelik odu herşey nasip ksımet canım sen üzme kendini :59::59:

olabilir tabii, ben de 6. hafta gideyim de kalp atışını falan göreyim dediğimde 4 mm bir keseden başkasını görememiştik. her şey iyi olacak, olumlu düşün. kısmetimizde varsa hiçbirşey engelleyemez. glifordan dolayı da tedirgin olma, ben ilk gebelikte bırakmıştım dr. yüzünden, bebeğğimi kaybettim. şimdi kullanıyorum. emzirme döneminde bile süte sadece 0,3 oranında geçiyormuş. için rahat olsun. endokrinolog bizim için kadın doğumcudan daha önemli, onu sakın ihmal etme.hep olumlu düşün, ufacık bir stres nasıl etkiliyor şimdi anlıyorum ben, normalde kıpır kıpır olan sıpa, ben gerildiysem karnımın bir yanında toplanıyor. seninki de öyle güzel anne. mutluluk hormonu büyütecek onu. olumsuz düşünme, oturup düşük hikayeleri vs okuma, komik filmler seyret, açık havada dolaş, ben son adet tarihine göre 4 haftalıkken hcg 25 çıkmıştı. pcoslu dediğin geç döllenir. ben 28 günde bir regl olduğumu bilmem,iki ayda bir ve ilaçsızsa da şükrederdim. glifor düzeltti epey.

inş canım bi sorun olmaz rabbim sana küçük mucizesi bağışlar :16::16:
bende pko vardı bende 8 aylık bi tedavi sonrasında klomenle gebe klamıştım ama melsef dış gebelik odu herşey nasip ksımet canım sen üzme kendini :59::59:

dilerim tez zamanda bebeğine kavuşursun.

ALLAH sizlerede sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah benim korktuğum beta hcg yüksek 11.312 ama kese küçük bu korkutuyor :( bu durumdada gec döllenme olabilirmi gliforu içiyorum zaten bırakmadım tek korkutan beni beta hcg değerimin yüksek olması o değere göre bebeğinde büyük olması gerekıyor pazartesi gidicem doktora bakalım ınsallah bebeğim yaşıyordur :(

olabilir tabii, ben de 6. hafta gideyim de kalp atışını falan göreyim dediğimde 4 mm bir keseden başkasını görememiştik. her şey iyi olacak, olumlu düşün. kısmetimizde varsa hiçbirşey engelleyemez. glifordan dolayı da tedirgin olma, ben ilk gebelikte bırakmıştım dr. yüzünden, bebeğğimi kaybettim. şimdi kullanıyorum. emzirme döneminde bile süte sadece 0,3 oranında geçiyormuş. için rahat olsun. endokrinolog bizim için kadın doğumcudan daha önemli, onu sakın ihmal etme.hep olumlu düşün, ufacık bir stres nasıl etkiliyor şimdi anlıyorum ben, normalde kıpır kıpır olan sıpa, ben gerildiysem karnımın bir yanında toplanıyor. seninki de öyle güzel anne. mutluluk hormonu büyütecek onu. olumsuz düşünme, oturup düşük hikayeleri vs okuma, komik filmler seyret, açık havada dolaş, ben son adet tarihine göre 4 haftalıkken hcg 25 çıkmıştı. pcoslu dediğin geç döllenir. ben 28 günde bir regl olduğumu bilmem,iki ayda bir ve ilaçsızsa da şükrederdim. glifor düzeltti epey.

canım dr sana dogum ıcın ne dedı. bende seker hastasıyım ınsulın kullanıyorum genelde sezeryanla bı kac hafta once alınırmıs

canım dr sana dogum ıcın ne dedı. bende seker hastasıyım ınsulın kullanıyorum genelde sezeryanla bı kac hafta once alınırmıs

ben de 3. aydan beri insülin kullanıyorum.bunun yanında sabah ve akşam 1000 mg glifor içiyorum. dr 37. hafta biter sezaryenle alırız dedi. zaten pcos, şeker ve hipotiroid yüzünden riskli gebelik, tehlikeye atmayız dedi. ama o 37. hafta ben doğacağım der de kemdi gelirse normal doğuma izin veririz dedi. allah hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin!

canım mrb moralini bozmak istemem ama anlatmana göre mol gebelik sanırım seninki...Dilerim öyle değildir...

ben de 3. aydan beri insülin kullanıyorum.bunun yanında sabah ve akşam 1000 mg glifor içiyorum. dr 37. hafta biter sezaryenle alırız dedi. zaten pcos, şeker ve hipotiroid yüzünden riskli gebelik, tehlikeye atmayız dedi. ama o 37. hafta ben doğacağım der de kemdi gelirse normal doğuma izin veririz dedi. allah hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin!

bende gunde 4 kere ınsulın alıyorum ama bana ılaca kesınlıkle ızın vermedıler hamılelıgı duydugumuz gun bıraktırdılar. hayırlısı canım ya ınsallah hayırlı ve saglıklı evlatlarımız olur

merhabalar arkadasım;geçmiş olsun üzülme diyebilirim ancak sana... benimde aynı seninki gibiydi 2 hafta hep geriden geliyordu kese görünmesi gerekirken rahim bomboştu tekrar gittim bu sefer kalp atısı almamız gerekirken sadece kese wardı (9mmlik)haftalar sonra tekrar gittim gebelik kesesi bozulmuş denildi kürtaj oldum ve gelen patolojı sonucum mol gebelik :5: bende hiçbir belirtisi yoktu normal beta hcg değerim bile 8 haftalıkken 7263 tü olacagı varmıs oldu demekki...umarım kötü şeylerle karsılasmazsın alınan parcan patolojıye gittimi ? eğer gittiyse üzülme sonucunu al ve tedavini aksatma , inş güzel haberlerle dönersin...

Back
X