ınsallah dediğin gibidir endokrin uzmanına görünmem gerekiyor zaten glıfor kullanıyorum sımdılık bırde progestan ve folık asıt bakalım hayıtlısı ınsallah ıkı hafta gerıden seyretmesı cok korkutuyor benı 6 haftalıkken 4 haftalık grunuyormus kan degerımde 10.312 sence bu durumda bile gec yumurtlama yada gec döllenme olmuş olabilirmi?
ınsallah dediğin gibidir endokrin uzmanına görünmem gerekiyor zaten glıfor kullanıyorum sımdılık bırde progestan ve folık asıt bakalım hayıtlısı ınsallah ıkı hafta gerıden seyretmesı cok korkutuyor benı 6 haftalıkken 4 haftalık grunuyormus kan degerımde 10.312 sence bu durumda bile gec yumurtlama yada gec döllenme olmuş olabilirmi?
inş canım bi sorun olmaz rabbim sana küçük mucizesi bağışlar
bende pko vardı bende 8 aylık bi tedavi sonrasında klomenle gebe klamıştım ama melsef dış gebelik odu herşey nasip ksımet canım sen üzme kendini
dilerim tez zamanda bebeğine kavuşursun.
olabilir tabii, ben de 6. hafta gideyim de kalp atışını falan göreyim dediğimde 4 mm bir keseden başkasını görememiştik. her şey iyi olacak, olumlu düşün. kısmetimizde varsa hiçbirşey engelleyemez. glifordan dolayı da tedirgin olma, ben ilk gebelikte bırakmıştım dr. yüzünden, bebeğğimi kaybettim. şimdi kullanıyorum. emzirme döneminde bile süte sadece 0,3 oranında geçiyormuş. için rahat olsun. endokrinolog bizim için kadın doğumcudan daha önemli, onu sakın ihmal etme.hep olumlu düşün, ufacık bir stres nasıl etkiliyor şimdi anlıyorum ben, normalde kıpır kıpır olan sıpa, ben gerildiysem karnımın bir yanında toplanıyor. seninki de öyle güzel anne. mutluluk hormonu büyütecek onu. olumsuz düşünme, oturup düşük hikayeleri vs okuma, komik filmler seyret, açık havada dolaş, ben son adet tarihine göre 4 haftalıkken hcg 25 çıkmıştı. pcoslu dediğin geç döllenir. ben 28 günde bir regl olduğumu bilmem,iki ayda bir ve ilaçsızsa da şükrederdim. glifor düzeltti epey.
canım dr sana dogum ıcın ne dedı. bende seker hastasıyım ınsulın kullanıyorum genelde sezeryanla bı kac hafta once alınırmıs
ben de 3. aydan beri insülin kullanıyorum.bunun yanında sabah ve akşam 1000 mg glifor içiyorum. dr 37. hafta biter sezaryenle alırız dedi. zaten pcos, şeker ve hipotiroid yüzünden riskli gebelik, tehlikeye atmayız dedi. ama o 37. hafta ben doğacağım der de kemdi gelirse normal doğuma izin veririz dedi. allah hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?