beta hcg 11

rapunzello98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2025
5
1
1
27
Merhaba 24 günlük adet döngüsüne sahibim 21 günde idrar testi ile silik çizgi çıktı 22 gün kan testi verdim ve Beta HCG 11 çıktı Doktor pozitif olduğunu söyledi değer normal mi Adetime daha 2 gün var Kimyasal gebelik olma ihtimali var mı

Merhaba 24 günlük adet döngüsüne sahibim 21 günde idrar testi ile silik çizgi çıktı 22 gün kan testi verdim ve Beta HCG 11 çıktı Doktor pozitif olduğunu söyledi değer normal mi Adetime daha 2 gün var Kimyasal gebelik olma ihtimali var mı
Canım normal değerin kimyasal olup olmadığı bu değerle anlaşılmaz ki 2 günde bir kan ver artış olursa kimyasal elenir bende düşük değerle öğrendim adete 3 gün falan varken 18 ile öğrendim inşallah sağlıkla ilerler hep aynı yerde ve aynı saatte kan vermeye dikkat et 🌸

Geç döllenme de olabilir düşük değer her zaman kimyasal demek değildir ki. Birkaç günde bir aynı yerde kan ver takip et bak bakalım artışın düzenli mi ? Eğer düzenli ilerliyorsa zaten kimyasal olmaktan çıkar:)

Neticede şu an hamilesiniz , şu an 2 günde bir kan verip kendinizi strese sokmayın bence regliniz bir hafta geçsin öyle kan verin, inşallah sağlıklı bir gebeliktir , tebrik ederim bu arada.

Back
X