- Emoji Skoru
- 30
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi cicekseverbiri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 2 günde bir takip etmelisinCevap verecek olan yok mu![]()
Doktorunuz neden dış gebelikten bahsetti ki? Geçmişte dış gebelik mi geçirdiniz?Kızlar reglim 3-4 gün gecikti. Bende kan verdim kanda beta hcg 114 küsür çıktı. Doktor hamilesin ama daha çok küçük 2 gün sonra gel dış gebelik mi değil mi diye bakalım dedi. Dış gebelik olma ihtimali var mı sizce çok kafamı karıştırdı
Neye dayanarak dış gebelik mi diye diyip korkutuyor ki anlamıyorum . Belki çok normal olarak söylemiştir. Böyle de bi ihtimal herkes de var diye ama insanın içine kurt düşürüyorlar. Sen düzenli 2 günde bir takip et bence. Streste yapma kendineKızlar reglim 3-4 gün gecikti. Bende kan verdim kanda beta hcg 114 küsür çıktı. Doktor hamilesin ama daha çok küçük 2 gün sonra gel dış gebelik mi değil mi diye bakalım dedi. Dış gebelik olma ihtimali var mı sizce çok kafamı karıştırdı
Evet zaten 2 gün sonra gel dediCanım 2 günde bir takip etmelisin
regl gecikmesine rağmen değerin düşük çıkmasına dayanarak bu şekilde söylüyor ama tabii korkutmak yerine geç döllenmede olmuş olabilir gel bakalım detaylı iki gün sonra dese daha insancıl olurduNeye dayanarak dış gebelik mi diye diyip korkutuyor ki anlamıyorum . Belki çok normal olarak söylemiştir. Böyle de bi ihtimal herkes de var diye ama insanın içine kurt düşürüyorlar. Sen düzenli 2 günde bir takip et bence. Streste yapma kendine
Daha önce geçirmedim bu ilk gebeliğim. Çok erken öğrenmişsin dedi. 2 gün sonra gel o zaman belli olur dediDoktorunuz neden dış gebelikten bahsetti ki? Geçmişte dış gebelik mi geçirdiniz?
Yeniden kan verip artışa bakmadan bir yorum yapılamaz. Şu anki durumda sonucunuz pozitif hamilesiniz. Sakin kalıp artışı takip etmeniz gerekiyor
Değer çok mu düşük ?regl gecikmesine rağmen değerin düşük çıkmasına dayanarak bu şekilde söylüyor ama tabii korkutmak yerine geç döllenmede olmuş olabilir gel bakalım detaylı iki gün sonra dese daha insancıl olurdu
Ne kadar gecikmeyle öğrendin ki ?regl gecikmesine rağmen değerin düşük çıkmasına dayanarak bu şekilde söylüyor ama tabii korkutmak yerine geç döllenmede olmuş olabilir gel bakalım detaylı iki gün sonra dese daha insancıl olurdu
3 günlükNe kadar gecikmeyle öğrendin ki ?
Bugün gidip kan vercem ama korkuyorum inşallah yükselmiştirNeye dayanarak dış gebelik mi diye diyip korkutuyor ki anlamıyorum . Belki çok normal olarak söylemiştir. Böyle de bi ihtimal herkes de var diye ama insanın içine kurt düşürüyorlar. Sen düzenli 2 günde bir takip et bence. Streste yapma kendine
Dimi114 küçük değil ki
evet ya korkma boşver
hayır canım korkma muhtemelen geç döllenme oldu bir şey yoktur merak etmeDeğer çok mu düşük ?
114 bence de küçük bir değer değil. Muhtemelen yükselmiştir değeriniz korkmayın
İnşallah canımmmBugün gidip kan vercem ama korkuyorum inşallah yükselmiştir