• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 114 dış gebelik mi

cicekseverbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
3
Kızlar reglim 3-4 gün gecikti. Bende kan verdim kanda beta hcg 114 küsür çıktı. Doktor hamilesin ama daha çok küçük 2 gün sonra gel dış gebelik mi değil mi diye bakalım dedi. Dış gebelik olma ihtimali var mı sizce çok kafamı karıştırdı

Eklentiler

• IMG_8790.webp
    IMG_8790.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 305
Kızlar reglim 3-4 gün gecikti. Bende kan verdim kanda beta hcg 114 küsür çıktı. Doktor hamilesin ama daha çok küçük 2 gün sonra gel dış gebelik mi değil mi diye bakalım dedi. Dış gebelik olma ihtimali var mı sizce çok kafamı karıştırdı
Doktorunuz neden dış gebelikten bahsetti ki? Geçmişte dış gebelik mi geçirdiniz?

Yeniden kan verip artışa bakmadan bir yorum yapılamaz. Şu anki durumda sonucunuz pozitif hamilesiniz. Sakin kalıp artışı takip etmeniz gerekiyor 🌸

Neye dayanarak dış gebelik mi diye diyip korkutuyor ki anlamıyorum . Belki çok normal olarak söylemiştir. Böyle de bi ihtimal herkes de var diye ama insanın içine kurt düşürüyorlar. Sen düzenli 2 günde bir takip et bence. Streste yapma kendine

Neye dayanarak dış gebelik mi diye diyip korkutuyor ki anlamıyorum . Belki çok normal olarak söylemiştir. Böyle de bi ihtimal herkes de var diye ama insanın içine kurt düşürüyorlar. Sen düzenli 2 günde bir takip et bence. Streste yapma kendine
regl gecikmesine rağmen değerin düşük çıkmasına dayanarak bu şekilde söylüyor ama tabii korkutmak yerine geç döllenmede olmuş olabilir gel bakalım detaylı iki gün sonra dese daha insancıl olurdu

Doktorunuz neden dış gebelikten bahsetti ki? Geçmişte dış gebelik mi geçirdiniz?

Yeniden kan verip artışa bakmadan bir yorum yapılamaz. Şu anki durumda sonucunuz pozitif hamilesiniz. Sakin kalıp artışı takip etmeniz gerekiyor
Daha önce geçirmedim bu ilk gebeliğim. Çok erken öğrenmişsin dedi. 2 gün sonra gel o zaman belli olur dedi

Bugün gidip kan vercem ama korkuyorum inşallah yükselmiştir

Kızlar beta hcg değerim 264e çıkmış. Ama progesteron 12den 10 a düşmüş bi sıkıntı olur mu sizce

Back
X