Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık ocağına kan testi verdikten sonra sonuçlarınız ertesi gün kaçta e-nabızda göründü?Sağlık ocağındam geliyorum doktor kesin değil dedi idrar tahlilimde kan görünmüş o da senin gibi var ama çok yeni dedi endişeleniyorum çok uzun bir zaman sonra oldu
Ertesi gün saat 9-10 gibi düşüyorSağlık ocağına kan testi verdikten sonra sonuçlarınız ertesi gün kaçta e-nabızda göründü?
Bende sonuç için bekliyorum da.
Ben dün vermiştim, hala düşmemiş.Ertesi gün saat 9-10 gibi düşüyor
Ben dün vermiştim, hala düşmemiş.
Normal kan sonucu çıkmış ama Beta HCG yok. Gitmem gerekecek herhalde :/
Kanamam oldu napmam lazım düşük mü yaptımCanım değer önemli değil,iki günde bir %60 artması önemli,geç döllenme olmuş olabilir henüz çok yeni. hayırlı olsun
Benim 2 gün dolunca düşmüştü hormon olduğu için geç düşüyormuşBen dün vermiştim, hala düşmemiş.
Normal kan sonucu çıkmış ama Beta HCG yok. Gitmem gerekecek herhalde :/
Kanama nasıl yoğun jel gibi mi yoksa pembe renkte az damla kadar diyebilir miyizKanamam oldu napmam lazım düşük mü yaptım
canım bilmiyorum ki kimyasl da olabilir,doktora gitsene kan ver iki gün sonra tekrar ver .belli olurKanamam oldu napmam lazım düşük mü yaptım
Hayır yok.hemşirenin numarası yok mu arasan söyler sana
Kanaman nasıl ? Rengi - kıvamı vs ?Kanamam oldu napmam lazım düşük mü yaptım
Önce siyah geldi sonra kırmızı çok hafif bir peceteyi kirletecek kadar bile değil şuan kesildi ama kan yokKanaman nasıl ? Rengi - kıvamı vs ?
Önce siyah renk geldi sonra kırmızı çok az geldi şuan kesildi yerleşme kanaması gibi mi acabaKanama nasıl yoğun jel gibi mi yoksa pembe renkte az damla kadar diyebilir miyiz
ben 4 ocakta yaptığım da sağlıklı gebe olmayan 0,10 mL çıkmıştı. dün yaptırdığım da 3. hafta 4. hafta gibi açıklamalar var ve değer 0,20 L ml değil sadece L. gebe miyim acabaCanım değer önemli değil,iki günde bir %60 artması önemli,geç döllenme olmuş olabilir henüz çok yeni. hayırlı olsun
bu testatarmısın canım testini pek anlamadım