Beta HCG 12.2

Kızlar adetime bir gün var ve tahlil yaptirdim beta HCG 12.2 endişelenmeli miyim herkesin çok yüksek
Benimde ilk değerim 12.4 tü. İlk gebeliğimdi çok sevinmiştik. 2 günde bir kan tahlili yapıldı 2 kat artacak mı diye takip edildi. Kan değerlerim 2 katı artmadı. Dış gebelik olduğu anlaşıldı. Metotkrast iğnesi ve kürtajla sonlandırdılar. İlk gebeliğimdi. Umarım aynısını yaşamazsın. Bende senin gibi tedirgindim çok düşük değerde öğrendim diye sonuç böyle oldu. Dua et canım

Kan pihtilasma+gen testinizi ve rahim filminizi mutlaka cektirmenizi tavsiye ederm. Bu sekilde cogu düşüğün sebebi kan pihtilasmasidir.
Rahim filmi çektirdim kan pıhtılaşma ve gen testi nerde yaptırabilirim

bulunduğunuz ilin üniversite yada şehir hastaneleri yapar. bende kayıp yaşadım , pıhtılaşma ve genetik testleri üni. hast yaptırdım. ben manisadayım manisada yoktu, ege üniversitesinde yaptırdım

Hangi bölüm yapar peki bu testi
bulunduğunuz ilin üniversite yada şehir hastaneleri yapar. bende kayıp yaşadım , pıhtılaşma ve genetik testleri üni. hast yaptırdım. ben manisadayım manisada yoktu, ege üniversitesinde yaptırdım

Peki adetli mi olmam lazım

genetik hastalıklar bölümüne gitmelisiniz. adetli olmanıza gerek yok. eşiniz ve sizden test alınıyor tüm genetik durumlar araştırılıyor, sizden ayrıca pıhtılaşma testi alıyorlar.
MHRS de genetik hastalıklar diye bir bölüm çıkmıyor

Arastirma hastanelerinde tibbi genetik bolumu olan devlet hastanelerinde yaptirabilirsiniz kendinize ve esinize pes pese alıyorsunuz odaya beraber giriyorsunuz dr ikinizin isleminide bir yapiyor

Kızlar adetime bir gün var ve tahlil yaptirdim beta HCG 12.2 endişelenmeli miyim herkesin çok yüksek
Merhaba ilişkiden 56 gün sınra beta hcg yaptırdım <1.2 çıktı. Bugün 77. Gün ve doktora gittim ayrıca 3. Adetimi görüyorum bana böyle bişi verdi kistin vs yok rahim kalınlaşmanda yok dedi gözükürmüydü bebek?

Eklentiler

• B0DC6476-E45A-40F6-9857-F0ADB92235FA.webp
    B0DC6476-E45A-40F6-9857-F0ADB92235FA.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba ilişkiden 56 gün sınra beta hcg yaptırdım <1.2 çıktı. Bugün 77. Gün ve doktora gittim ayrıca 3. Adetimi görüyorum bana böyle bişi verdi kistin vs yok rahim kalınlaşmanda yok dedi gözükürmüydü bebek?
Hamile miymissin yani

Doktor bişi demedi bir önceki gittiğim gözükmüyor öyle bişi dedi testede çıkmadı bugğn normal sancılı adet görüyorum diye gittim bu kağıdı verdi normalde vermiyor ama olsa söylerdi diye düşünüyorum
Ben resime bakınca hamilesin sandım öyleyse değilsindir ultrasonda mutlaka görünür ve 3 kere adet olmuşsun zaten

Ben resime bakınca hamilesin sandım öyleyse değilsindir ultrasonda mutlaka görünür ve 3 kere adet olmuşsun zaten
Doktor bişi demedi olsa söylerdi bide bundan iki hafta öncede gittim orda sordum doktora olsa görürdüm dedi 8 haftalık olmuş oluyordu o zamanda. Şuan Regliyim kanamadan dolayı o gözüküyor sanırım

Back
X