- 28 Temmuz 2023
- 401
- 470
- 23
- 32
- Konu Sahibi bebekbeklemece
regly 5 gün var kset kest çok silik çıktı beta hcg 12.23 çıktı gebelik varmı kan testini ne zaman yenilemeliyim, ne zaman doktora gitmeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma yenileyin bide ptsi kan verin. Daha adete var çünkü. Beta 1000 lerim geçtiğinde doktora gidebilirsin. Fakat bu süre zarfında kahverengi kirmizi gibin lekelenme olursa zaman kaybetmeden betayi beklemeden doktora gidin. Bazen yerlesme kanamasi olur bazen Allah korusun düşük riski olur önlem amaçlı doktor ilac verir kullanırsınız.regly 5 gün var kset kest çok silik çıktı beta hcg 12.23 çıktı gebelik varmı kan testini ne zaman yenilemeliyim, ne zaman doktora gitmeliyim
Ama şuan gebelik varmı dimiCuma yenileyin bide ptsi kan verin. Daha adete var çünkü. Beta 1000 lerim geçtiğinde doktora gidebilirsin. Fakat bu süre zarfında kahverengi kirmizi gibin lekelenme olursa zaman kaybetmeden betayi beklemeden doktora gidin. Bazen yerlesme kanamasi olur bazen Allah korusun düşük riski olur önlem amaçlı doktor ilac verir kullanırsınız.
5 üzeri gebelik olabilir elbette ki. Fakat 2 günde bir düzenli artış gerekli. Önünüzde çok uzun yol var. Beta 2000 civarında kese görünür sonra bebek sonra kalp atışı..Ama şuan gebelik varmı dimi![]()
Var tabi gebesin canım hayırlı olsunregly 5 gün var kset kest çok silik çıktı beta hcg 12.23 çıktı gebelik varmı kan testini ne zaman yenilemeliyim, ne zaman doktora gitmeliyim
Canım artış varmı son durum ne bendede aynı durum şuanregly 5 gün var kset kest çok silik çıktı beta hcg 12.23 çıktı gebelik varmı kan testini ne zaman yenilemeliyim, ne zaman doktora gitmeliyim
Lütfen yardımcı olunnnn bebek istiyoruz 10aylik evliyim adetim günü gününe çok nadir gelir normalde 5,7,10gun gecikir bu ay da 2 gün gecikti tesadüfen acile düştüğüm için gitmiştim gebelik belirtisi varmı dediler yoktur dedim ama bilmiyorum da olabilir dedim ilk kan almamız gerekiyor radyosana riskli dediler kan verdim betam 19cikti haftaya kadın doğuma gidin ozaman kesinleşir dedi gebelik şüphesi var dediler kimyasalmdr acaba cok korkyorum adet belirtilerimin hepsi var sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum kasklrm belim çok ağrıyor ilk defa böyle bir durumla karşlaşyorum ilk defa betam böyle çıktı
Benim adetim gecikince yaptırdım 13.94 çıkmıştı betam şuan 7 aylık hamileyim içinizi ferah tutun tebrik ederim sizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahLütfen yardımcı olunnnn bebek istiyoruz 10aylik evliyim adetim günü gününe çok nadir gelir normalde 5,7,10gun gecikir bu ay da 2 gün gecikti tesadüfen acile düştüğüm için gitmiştim gebelik belirtisi varmı dediler yoktur dedim ama bilmiyorum da olabilir dedim ilk kan almamız gerekiyor radyosana riskli dediler kan verdim betam 19cikti haftaya kadın doğuma gidin ozaman kesinleşir dedi gebelik şüphesi var dediler kimyasalmdr acaba cok korkyorum adet belirtilerimin hepsi var sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum kasklrm belim çok ağrıyor ilk defa böyle bir durumla karşlaşyorum ilk defa betam böyle çıktı
hamilelik ihtvett ama kasıklarım belim çok ağrıyor normalmi sizce bu normal gebelikte
hamilelik ihtimali var
Sizin belirtileriniz nasıl dı acaba ben adet belirtilerimin aynısı yaşıyorum şuandaaa normalmi sizce adetiniz kaç gün geçmişti ogrendiginizdeBenim adetim gecikince yaptırdım 13.94 çıkmıştı betam şuan 7 aylık hamileyim içinizi ferah tutun tebrik ederim sizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Öncelikle çok geçmiş olsun iyi misiniz düşmüşsünüz? Rabbim şifa versinLütfen yardımcı olunnnn bebek istiyoruz 10aylik evliyim adetim günü gününe çok nadir gelir normalde 5,7,10gun gecikir bu ay da 2 gün gecikti tesadüfen acile düştüğüm için gitmiştim gebelik belirtisi varmı dediler yoktur dedim ama bilmiyorum da olabilir dedim ilk kan almamız gerekiyor radyosana riskli dediler kan verdim betam 19cikti haftaya kadın doğuma gidin ozaman kesinleşir dedi gebelik şüphesi var dediler kimyasalmdr acaba cok korkyorum adet belirtilerimin hepsi var sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum kasklrm belim çok ağrıyor ilk defa böyle bir durumla karşlaşyorum ilk defa betam böyle çıktı
Merhaba. Tahlil yenilediniz mi acabaregly 5 gün var kset kest çok silik çıktı beta hcg 12.23 çıktı gebelik varmı kan testini ne zaman yenilemeliyim, ne zaman doktora gitmeliyim
Ben 12 yle ögrenmksrimregly 5 gün var kset kest çok silik çıktı beta hcg 12.23 çıktı gebelik varmı kan testini ne zaman yenilemeliyim, ne zaman doktora gitmeliyim
Öncelikle çok geçmiş olsun iyi misiniz düşmüşsünüz? Rabbim şifa versin
Gebelik durumu varAğrılar olur. Benim de hep adet olduğumu sandığım adet ağrılarım çok olmuştu hatta sürekli akıntı gelmiş gibi his oluyordu. Bol bol dinlenin yormayın kendinizi. Kan tahlilinde netleşecek.
Değerine değil sağlıklı ilerlemesine bakacaksın canım2 gün önce beta hcg 45 idi bu sabah 132 çıktı sat 27 Eylül bu değerler düşük mü diye korkuyorum dün de kısa bir kanamam oldu bar mı benzer şeyler yaşayan