Kizlar mrb yaklasik 5 aydir bebek icin uğraşıyor uz bebege karar verdigimz andan itibaren adetlerim tahmini adetten ya once ya sonra oldu bi ay kanama yogun oldu bi ay cok az bunn gbi degisiklikler snucu bi jinekologa gttm kontrol sonucu kist vs birsey olmadgni soyledi yumurtaliklrm gayet saglikliyms her ay yumurtlama don anlayan biriydin kasik agrim olurdu bu ay 25 subata kadar hicbir agrim sancim olmadi 25 subat tahmini adetti ve tam gunundr adet oldum ama adetn ilk gunu ole bir sol kasigim agridiki kemigim uyustu resmen dogrulamadm yurumekte zorlandm dunde kanamam oldu ama dun gece siyah bi leke gbi hisi gelms ve bugun hic kanamam olmadi iki kere nokta seklinde siyahlik geldi smdi ben anlayamadm acaba ustune gormemi oldum daha testte cikmaz dusuncesiyle testte yapmadm haftaya yaparm die düşünüyorum yada hafta ici kan veririm diyorum ama nedir sizce bu vucudumda olanlar is arkadslrmla konsuyrm onlar bebek yerlesmeye calisio diolr doktrada gtmistim bisi cikmadi ama acaba ben simdi ustunemi gordum yoksa adetmiydi.her adet oldgmda karnmdaki sislik inerdi smdi tas gbi birde adet zamanimda hic goguslerm agrimazdi son 3 aydir adet olana kadr cok acio hatta gecen ay damarlrm cok cikmisti buayda saggogsumdeki damarlr adeta morardi sanki ama agrilari gecti. Yardimci olacak arkadslra smdiden cok tesekkur ederim