Beta hcg 12

Eda emekli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
8
1
1
26
Arkadaşlar dün test yaptım pozitif çıktı hastaneye gittik gebelik var dediler sonuç 12 cıktı pozitif dediler bugün adet olucaktım normalde dün yapınca pozitif çıktı sizce değerim nasıl

Arkadaşlar dün test yaptım pozitif çıktı hastaneye gittik gebelik var dediler sonuç 12 cıktı pozitif dediler bugün adet olucaktım normalde dün yapınca pozitif çıktı sizce değerim nasıl
Biz hanımlar hep bi stres hep bi olumsuzluk düşünüyoruz. Hamilesiniz hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin ama olumsuz durumlara da her zaman hazırlıklı olun . Hcg değer aralıkları çok geniş olan bir hormon yani kimseninkiyle karşılaştırmayın yükselme oranları da herkesde farklıdır. Şimdi yapmanız gereken şey stresten arınmak çünkü o daha büyük zarar. İki günde bir aile hekimliğininizde hcg takibi yaptırın en az 3 defa . Ardından son adet tarihinizin ilk gününden hesaplayin 6 haftalık olduğunda kadın doğum uzmanına gidin bu ara aile hekimligine son gittiğinizde aç gidip tüm değerlerinize de baktırabilirsiniz oradan aldığınız sonuçları uzmana gösterince inşallah ultrasondan meleğinizi görürsünüz ve kalp atışlarını duyarsınız. Hcg ye çok takılmayın benim 238 di ama riskli bi gebelik yaşıyorum .nasip .

Back