Yumurtlama gununu pek takip etmedim adete 4 5 gün kala başladı devam ediyor yok canım ne kusuru hepimiz cevap için buradayız bilgi içinİnşallah canım belirtiler adet gününe kaç gün kala başladı canım yumurtlama takip ediyormuydun çok soru sordum kusura bakma bilgi için bizede bir umut olsun diye canim
Amınn :)Rica ederim. Hayırlı olsun bu aradasağlıcakla kucağına alırsın inşallah kuzum
İnşallah 9 la hamilelik oluyor mu peki 10 dan yuksek olması gerekmiyor mu?Tebrik ederim canım, sağlıkla gelsin minikBen 9 ile öğrendim hamile olduğumu, 9-27-73-264 şeklinde ilerledi. 1 hafta sonrası için kontrole çağırdı doktorum. Sende biraz bekledikten sonra kontrole gidebilirsin, güzel haberler al inşallah
Çok teşekkürler canım inşallah sağ salim kucağına alırsın canımYumurtlama gununu pek takip etmedim adete 4 5 gün kala başladı devam ediyor yok canım ne kusuru hepimiz cevap için buradayız bilgi için
Test yapılan yerin referans değerleriyle alakalı, bazı yerlerde 5 üstü hamilelik demek bazı yerlerde 10 üstüİnşallah 9 la hamilelik oluyor mu peki 10 dan yuksek olması gerekmiyor mu?
Test yaptığın yerin referans değerlerine göre değişiyor durum. Benim gittiğim hastanede 5 yukarısı için pozitif kabul ediyorlar.İnşallah 9 la hamilelik oluyor mu peki 10 dan yuksek olması gerekmiyor mu?
Merhaba doktora gittiniz mi yukseldimi benimki 120 ydi Çarşamba günü cuma günü kan aldırdım tekrar 360 olmuştuİnşallah 9 la hamilelik oluyor mu peki 10 dan yuksek olması gerekmiyor mu?
120 çıktı bta iki gün geçti 360 çıktı iyimi kızlarTest yapılan yerin referans değerleriyle alakalı, bazı yerlerde 5 üstü hamilelik demek bazı yerlerde 10 üstü
Kese göründumu peki1170 çıktı benim bugün, 2 gün arayla yükselme var ise deger normal artıyor demektir. 9-27-73-266-600-1170 şeklinde ilerledi benim değerlerim.
İki günde bir kan aldırdınizmi pekiKese göründumu peki
Merhaba benimde 22 Kasım 52, 25 Kasım 250 çıktı değerim doktor güzel artmış dedi bir daha kan vermene gerek yok dedi yarın kontrolüm var sata göre 5+5 oluyor yarın kese gözükür dimi artık1170 çıktı benim bugün, 2 gün arayla yükselme var ise deger normal artıyor demektir. 9-27-73-266-600-1170 şeklinde ilerledi benim değerlerim.
Kese görünmesi için kan değeri 1000 i. geçmesi gerekiyor MuşMerhaba benimde 22 Kasım 52, 25 Kasım 250 çıktı değerim doktor güzel artmış dedi bir daha kan vermene gerek yok dedi yarın kontrolüm var sata göre 5+5 oluyor yarın kese gözükür dimi artık
Sizinki geçmiştir büyük ihtimalle zatenKese görünmesi için kan değeri 1000 i. geçmesi gerekiyor Muş
Bana kalsa 2gunde 1 kan verirdim ama doktor gerek yok dedi bende vermedim bir dahaSizinki geçmiştir büyük ihtimalle zaten
Benim 30 Kasımda 266 ydi, bugün 1000'i geçmiş. Artışlarınız düzenli ise sizin şu an daha fazladır, kese görünür. Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsin minikMerhaba benimde 22 Kasım 52, 25 Kasım 250 çıktı değerim doktor güzel artmış dedi bir daha kan vermene gerek yok dedi yarın kontrolüm var sata göre 5+5 oluyor yarın kese gözükür dimi artık
Evet sonuçlarım 2 gün arayla olan sonuçlarİki günde bir kan aldırdınizmi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?