Beta hcg 121 den 0a düştü

kedibayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2025
13
2
1
26
Arkadaşlar perşembe acilde beta vermiştim ve 121 çıkmıştı bugün tekrar beta verdim ve 0 a düşmüş betam. Doktor muayne etti ve rahiö duvarlarımın kalınlaştıgını söyledi buda geneliğe hazırlık anlamına geliyprmuş,adetimede 2 gün var henüz kanamamda olmadı. Kimyasal gebelik olsa bir anda düşmez beta dedi,tekrar test istedi benden. Yumurtlama dönemine denk gelmiştir belki o yüzdenn betan yüksek çıkmış olabilir dedi. Yeni yumuetlama olabilir dedi çünkü rahim duvarların kalın vs dedi. Böyle nir şey yaşayan var mı?

Bence kimyasal geçirmişsin burda 4 gün içinde değerleri sıfırlanaN çok kişiye denk geldim 2 gun sonra da regli oldular

Bence kimyasal geçirmişsin burda 4 gün içinde değerleri sıfırlanaN çok kişiye denk geldim 2 gun sonra da regli oldular
Dr dedi ki 121 düşük bir değer değil perşmebe akşamısa verdiğim için üzerinden 3 bucuk gün geçmişti en fazla 40-50 lere düşmesi gerekiyordu aşamalı düşüp öyle kanama başlaması gerekihordu dedi ve 0 ıldugunda da kanamam başlaması lazım dedi,muayne edincede rahim tabakamın hala kalın oldugunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…