- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
Hepsi öyle diyor canm korkmaDoktor gebelik var gibi ama daha çok erken diyince biraz korktum
Kanaman vs yoksa rahat ol inşaAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi öyle diyor canm korkmaDoktor gebelik var gibi ama daha çok erken diyince biraz korktum
Sadece akıntım var sarımtırak ve adet sancım gibi ağrım var sırtım ve karnmda o kadar sİzde de oluyomuydu bunlarHepsi öyle diyor canm korkma
Kanaman vs yoksa rahat ol inşaAllah
Hepsi oluyordu canm normalSadece akıntım var sarımtırak ve adet sancım gibi ağrım var sırtım ve karnmda o kadar sİzde de oluyomuydu bunlar
Teşekkür ederimHepsi oluyordu canm normal
Hocam senin 14 den sonraki değerin kaçBen 14 le ogrendim cnm cok guzel yukseldi saglikli gebelikse yukselir 2 gunde bir baktir kotu dusunme hic
48 sonra 300 küsürHocam senin 14 den sonraki değerin kaç
Kaç gün sonra 300 oldu benim ilk degrr 14,8 sonraki 70,2 yarın bidaha ölçturrcem48 sonra 300 küsür
2 gunde 1 baktirdimKaç gün sonra 300 oldu benim ilk degrr 14,8 sonraki 70,2 yarın bidaha ölçturrcem
Cuma günü 70,2 çıktı pazartesi ortalama kaç çıkarsa normal diyebilirim kendim için2 gunde 1 baktirdim
En az yuzde 60 artmasi yeterli doktorlar icinCuma günü 70,2 çıktı pazartesi ortalama kaç çıkarsa normal diyebilirim kendim için
Sağ ol canım benimEn az yuzde 60 artmasi yeterli doktorlar icin
Rica ederim rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insallahSağ ol canım benim
Amin hocam cümlemizin yarın beta testi Vercem yineRica ederim rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah![]()