Beta hcg 13.66

Summerwinter

Kalbim pır pır 🐣🙏
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
3.713
3.450
133
Merhaba kızlar, 28 haziran da yumurtlama 29 unda çatlama oldu, bugün 11. Gun. Sabah idrar testi yaptım, t çizgisi çok çok silikti hayalet gibi. Gittim kan verdim. Hcg 13.66 Inşallah gebeyimdir

Eklentiler

• 20200709_193938.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 58
  • 20200709_111140.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 54
5 üzeri gebelik canım hayırlı olsun Benim de 45 çıkmıştı ilk yani gebeliğin haftasına göre düşük çıkabiliyor başta. Zaten kan takiplerinde iki katına çıktığında net söylerler

Merhaba kızlar, 28 haziran da yumurtlama 29 unda çatlama oldu, bugün 11. Gun. Sabah idrar testi yaptım, t çizgisi çok çok silikti hayalet gibi. Gittim kan verdim. Hcg 13.66 Inşallah gebeyimdir
Gözün aydın canım hamilesin sağlıkla gelsin sana inşallah

Inşallah canim, pzt adet günüm beklicem, o gün tekrar yaptırcam inş artış olur.

Gözün aydın canım hamilesin sağlıkla gelsin sana inşallah
Ay hala inanamıyorum canimmm ocaktan beri olmuyordu, geçen ay hsg dahil tüm kontrolleri yaptırdık, eşimde sperm hız morfoloji çok iyi değildi. Hamile isem çok çok mucize.olacak.Allah büyüktür

Daha çok yeni oldugu icin odrar testin silik cıkmstr Allah sağlıklı bir sekilde ilerletsin hamileligini bizlere de nasip etsin

Ay hala inanamıyorum canimmm ocaktan beri olmuyordu, geçen ay hsg dahil tüm kontrolleri yaptırdık, eşimde sperm hız morfoloji çok iyi değildi. Hamile isem çok çok mucize.olacak.Allah büyüktür
Benim de hsg den sonraki ayda oldu Bir problem çıkmamasına rağmen sanırım kolaylaştırıyor Hatta aşılama yapılacaktı doktorun tahlillerinde hamile olduğum ortaya çıktı Çok şükür inşAllah size ve isteyen herkese de rabbim hayırlısıyla nasip etsin

Daha çok yeni oldugu icin odrar testin silik cıkmstr Allah sağlıklı bir sekilde ilerletsin hamileligini bizlere de nasip etsin

Allahım isteyen her kuluna nasip etsin, ocaktan beri deniyoruz olmadi, geçen ay tüm kontrolleri yaptırdık, bende çok sukur bisey cikmadi eşimde sperm problemi vardı, cok üzülmüştük. dr 1 yila kadar deneyin öyle tüp bebek düşünürüz, bu şekilde gebe kalınabilir dedi. Bu ay çok takmadım, 6 ay daha deneriz olmadi tüp bebek dedim, ve bugün sonuç, Allahım nasip etti. Dilerim avcunu açıp ondan isteyen her kuluna nasip eder sağlıcakla canim.

Amin canım allah kimseyi evlatsiz bırakmasın, bizede 1 yıla kadar deneyin olmadi tüp bebek dedi. Aşılama için hızımız uygun değildi. Nasip buymus❤

Hayırlısı olsun bende kalp atisini duyana kadar hic inanamıstm doktor hamilesin dediği halde insan cok uzun sure beklediğin de inanamıyor bi türlü ben 5 senedir bekliyordum bebegimi
Sizinde çok uzunmuş sure, ne kadarlık oldu su an bebeğiniz, saglicakla kavuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…