- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
- Konu Sahibi Summerwinter
-
Gözün aydın canım hamilesin sağlıkla gelsin sana inşallahMerhaba kızlar, 28 haziran da yumurtlama 29 unda çatlama oldu, bugün 11. Gun. Sabah idrar testi yaptım, t çizgisi çok çok silikti hayalet gibi. Gittim kan verdim. Hcg 13.66 Inşallah gebeyimdir
Evet yumurtlama da t çizgisi koyu olucak, ertesi gün tekrar yapacaksınız silik çıkarsa t, folikul çatlamış yumurta kanala verilmiş demekÇatlamayı silikleşmeden mi anlıyorsunuz?
Hayırlı olsun büyül ihtimalle gebesiniz
Inşallah canim, pzt adet günüm beklicem, o gün tekrar yaptırcam inş artış olur.5 üzeri gebelik canım hayırlı olsun ☺ Benim de 45 çıkmıştı ilk yani gebeliğin haftasına göre düşük çıkabiliyor başta. Zaten kan takiplerinde iki katına çıktığında net söylerler❤
Ay hala inanamıyorum canimmm ocaktan beri olmuyordu, geçen ay hsg dahil tüm kontrolleri yaptırdık, eşimde sperm hız morfoloji çok iyi değildi. Hamile isem çok çok mucize.olacak.Allah büyüktürGözün aydın canım hamilesin sağlıkla gelsin sana inşallah
Daha çok yeni oldugu icin odrar testin silik cıkmstr Allah sağlıklı bir sekilde ilerletsin hamileliginiMerhaba kızlar, 28 haziran da yumurtlama 29 unda çatlama oldu, bugün 11. Gun. Sabah idrar testi yaptım, t çizgisi çok çok silikti hayalet gibi. Gittim kan verdim. Hcg 13.66 Inşallah gebeyimdir
Benim de hsg den sonraki ayda olduAy hala inanamıyorum canimmm ocaktan beri olmuyordu, geçen ay hsg dahil tüm kontrolleri yaptırdık, eşimde sperm hız morfoloji çok iyi değildi. Hamile isem çok çok mucize.olacak.Allah büyüktür❤
Hamilesin zatenMerhaba kızlar, 28 haziran da yumurtlama 29 unda çatlama oldu, bugün 11. Gun. Sabah idrar testi yaptım, t çizgisi çok çok silikti hayalet gibi. Gittim kan verdim. Hcg 13.66 Inşallah gebeyimdir
Daha çok yeni oldugu icin odrar testin silik cıkmstr Allah sağlıklı bir sekilde ilerletsin hamileliginibizlere de nasip etsin
Amin canım allah kimseyi evlatsiz bırakmasın, bizede 1 yıla kadar deneyin olmadi tüp bebek dedi. Aşılama için hızımız uygun değildi. Nasip buymus❤Benim de hsg den sonraki ayda olduBir problem çıkmamasına rağmen sanırım kolaylaştırıyor Hatta aşılama yapılacaktı doktorun tahlillerinde hamile olduğum ortaya çıktı ❤ Çok şükür inşAllah size ve isteyen herkese de rabbim hayırlısıyla nasip etsin
O kadar negatiften sonra inanamiyorum tabiHamilesin zateninsallah duzenli arts olur hayırlı olsun
Hayırlısı olsun bende kalp atisini duyana kadar hic inanamıstm doktor hamilesin dediği haldeO kadar negatiften sonra inanamiyorum tabi❤
Değere göre hamilesin canımAy hala inanamıyorum canimmm ocaktan beri olmuyordu, geçen ay hsg dahil tüm kontrolleri yaptırdık, eşimde sperm hız morfoloji çok iyi değildi. Hamile isem çok çok mucize.olacak.Allah büyüktür❤
Sizinde çok uzunmuş sure, ne kadarlık oldu su an bebeğiniz, saglicakla kavuşalımHayırlısı olsun bende kalp atisini duyana kadar hic inanamıstm doktor hamilesin dediği haldeinsan cok uzun sure beklediğin de inanamıyor bi türlü ben 5 senedir bekliyordum bebegimi
Amin insallah kuzummm isteyen herkese nasip olsunnDeğere göre hamilesin canım
16 haftalik oldu canm aminn insallahSizinde çok uzunmuş sure, ne kadarlık oldu su an bebeğiniz, saglicakla kavuşalım❤
Amin aminAmin insallah kuzummm isteyen herkese nasip olsunn
Sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah, cinsiyeti belli mi16 haftalik oldu canm aminn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?