- 22 Eylül 2022
- 328
- 73
- 13
- Konu Sahibi Giresuncikamiyursun
Kaset test yapmıştım pozitifti kan verdim 14.36 sat 28 eylül normalmi acaba 5 gün önce 0 di
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün sonra tekrar kan verin iki kat artması lazım iki gündeKaset test yapmıştım pozitifti kan verdim 14.36 sat 28 eylül normalmi acaba 5 gün önce 0 di
Merhaba bende bugün kan verdim <5 çıktı ...böyle bı durumda yükselme olabilirmi..her belirtidir var...hafif pembe akıntı geliyor vs..rabbim herkesin gönlüne göre versin
Yani hamilesiniz dimi ...nasil olurda sifirken çıkar rabbim ne kadar büyük... inşallah bir şey olmaz canim.baktirdinizmi doktora5 gün önce kan verdim 0 dı şimdi inanamiyorummmm antibiyotik kullandım röntgene girdim 5 defa korkuyorum açıkçası umarim sağlıklı olur biraz daha bekle düşünemeye çalış gerçekten belirti arama beni sorcam olursan sağ kasigimda inanılmaz ağrı var ayakta bile kalamiyorum aşırı terleme bi iki defa bulantı oldu ınslalah sizinde en hayirli zamanda olur
Hamilesin canımKaset test yapmıştım pozitifti kan verdim 14.36 sat 28 eylül normalmi acaba 5 gün önce 0 di
Ya ben 4 defa röntgene girdim antibiyotik kullandım O yüzden biraz korkuyorumHamilesin canımmaşallah hayırlı olsun benim adet günü beta 7.01 idi artış önemli olan hayırlısı olsun hakkında iki gün sonra tekrar kan ver
Kimyasal olabilir canım ama Allah'tan ümit kesilmez 2 gün sonra adet olmazsan tekrar kan ver belki yükselir test yaptın mı peki çift çizgi yi gördün müMerhaba bende bugün kan verdim <5 çıktı ...böyle bı durumda yükselme olabilirmi..her belirtidir var...hafif pembe akıntı geliyor vs..rabbim herkesin gönlüne göre versin
Evet pozitifKimyasal olabilir canım ama Allah'tan ümit kesilmez 2 gün sonra adet olmazsan tekrar kan ver belki yükselir test yaptın mı peki çift çizgi yi gördün mü
Progestan içiyorum doktor ilacı bitak dedi.adrt olunca gel dedi...belirtiler yaşadım ...pembe akıntılar geldi ...ve onca hayal.esimle yıkıldık...test pazartesi yapmıştım silik bı çizgi vardı bugünde kan verdim görünmedi...bilemedim ki canim 2 aydır aşılama için uğraştık olduk ağrı çektim ukitlendim ama işte rabbim buyukKimyasal olabilir canım ama Allah'tan ümit kesilmez 2 gün sonra adet olmazsan tekrar kan ver belki yükselir test yaptın mı peki çift çizgi yi gördün mü
Tekrar et canım kan testini inşallah yükselir geç döllenme olabilir hakkında hayırlısı olsunEvet pozitif
İçini rahat tut dua et rabbi yesir vela tuasir duasını oku sürekli inanarak ben 5 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım adet günü beta 7.01 ileProgestan içiyorum doktor ilacı bitak dedi.adrt olunca gel dedi...belirtiler yaşadım ...pembe akıntılar geldi ...ve onca hayal.esimle yıkıldık...test pazartesi yapmıştım silik bı çizgi vardı bugünde kan verdim görünmedi...bilemedim ki canim 2 aydır aşılama için uğraştık olduk ağrı çektim ukitlendim ama işte rabbim buyuk
Ayy vallai canim ne dualar ettim çevremde..Meryem suresi dinledim..sizin dediğiniz duayida okuyacağım..bende 4 yıllık evliyim ...bir mucize olmuş rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinİçini rahat tut dua et rabbi yesir vela tuasir duasını oku sürekli inanarak ben 5 sene sonra kendiliğinden hamile kaldım adet günü beta 7.01 ile
Bence yükselir bu değeri gorduysen inşallah yükselir kötü bir değer değil benceAyy vallai canim ne dualar ettim çevremde..Meryem suresi dinledim..sizin dediğiniz duayida okuyacağım..bende 4 yıllık evliyim ...bir mucize olmuş rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinyükselir mi diyorsunuz Allah'tan ümit kesilmez insallahh
<05 yazıyor cikarmi dersiniz..belirtiler çok yaşadım aşılama gününden beri ...doktor progestani bırak dedi adet olunca gel dedi bı aşılama daha diyor sonra tüp bebek...ilacı bıraktım artık rabbim büyük.adetim.gecikir birseylerde olabilir..böyle hikayelerde çok yaşanıyorBence yükselir bu değeri gorduysen inşallah yükselir kötü bir değer değil bencesen kan ver tekrar buraya da yaz lütfen değerlerini rabbim yormasin seni işini kolaylastirsin inşallah
05 mi onu bilmiyorum canım sadece 7 işi benimki adete kaç gün var<05 yazıyor cikarmi dersiniz..belirtiler çok yaşadım aşılama gününden beri ...doktor progestani bırak dedi adet olunca gel dedi bı aşılama daha diyor sonra tüp bebek...ilacı bıraktım artık rabbim büyük.adetim.gecikir birseylerde olabilir..böyle hikayelerde çok yaşanıyor
Progestani içme dedi sanırım geciktiriyor bu ilaç.normalde takvim 2 yada 3 gün sonrası gösteriyor...hiç bilemiyorum hayallerin yikilmasi çok kotu05 mi onu bilmiyorum canım sadece 7 işi benimki adete kaç gün var
Sabır et canım her şey Allah'tan geliyri unutma bunu inşallah hayırlı haberler alırsın moralini düzgün tut tutki iyi şeyler olsunProgestani içme dedi sanırım geciktiriyor bu ilaç.normalde takvim 2 yada 3 gün sonrası gösteriyor...hiç bilemiyorum hayallerin yikilmasi çok kotu
Allah razı olsun canim...yaşta ilerliyor...sabır dua ile çıktım yola rabbim büyük mucizeler yaşatır insallahhSabır et canım her şey Allah'tan geliyri unutma bunu inşallah hayırlı haberler alırsın moralini düzgün tut tutki iyi şeyler olsun