Beta hcg 14 normal mi

Sizin gününüz geçtimi dayanabilirseniz bekleyin benim cuma vermem lazımdı araya hafta sonu giriyor diye vermedim pazartesi çıkacaktı çünkü bekleyene kadar pazartesi hastaneye giderim diye düşündüm

Merhaba kızlar sonucum çarşambadan bu yana 137 çıktı ben baya artış bekliyordum bana az geldi ama doktor iki katı artış olmuş dedi haftaysa pazartesi çağırdı folik asit ekledi

merhaba hep aynı yerlerde mi veriyorsunuz testleri
Ben Ctesi verdiğimde 95 çıkmıştı bugün başka biyerde vermek zorunda kaldım 131 çıktı çok üzüldüm ben ya az değil mi?

Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var adetim 4 gün gecikti kan verdim 386 çıktı ertesi gün 508 keseyi gördü doktor tekrar ki kontrolümde 3500 dedi ama kalp atışını bebeği göremedik normal mi iki hafta sonraya randevu verdi içim içime sığmıyor

Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var adetim 4 gün gecikti kan verdim 386 çıktı ertesi gün 508 keseyi gördü doktor tekrar ki kontrolümde 3500 dedi ama kalp atışını bebeği göremedik normal mi iki hafta sonraya randevu verdi içim içime sığmıyor
Evet normal de 508 gibi bir değerle keseyi nasıl gördü şaşırdım belli belirsiz şüpheli olur onun harici henüz 5 haftalık falansınız sanırım 7. Haftada duyuluyor genelde ondan demiştir kimisi de 8 9 da duyuyor

Evet normal de 508 gibi bir değerle keseyi nasıl gördü şaşırdım belli belirsiz şüpheli olur onun harici henüz 5 haftalık falansınız sanırım 7. Haftada duyuluyor genelde ondan demiştir kimisi de 8 9 da duyuyor
508 de çok küçüktü kese değer 3500 olduğunda belli oldu değere göre bebeği göremeyince bir korku sardı acaba boş gebelik mi diye doktor henüz bunun için bir diyemem deyince şüphelendim

508 de çok küçüktü kese değer 3500 olduğunda belli oldu değere göre bebeği göremeyince bir korku sardı acaba boş gebelik mi diye doktor henüz bunun için bir diyemem deyince şüphelendim
Daha anca biraz bekle görür inşallah bende daha görmedi sıkıntı yapmıyorum herşeyin hayırlısı

Back
X