Beta hcg 15 testte çizgi silik

mayisinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
116
21
28
29
Arkadaşlar dün test yapmıştım öğlen çizgim silik ama daha belirgindi. Sonra kan verdim 15 hcg çıktı. Doktor Salı yine gelip kan ver dedi. Bugün de dayanamadım yarım saat önce test yaptım. Çizgim daha silik çıktı ve çok endişelendim. Acaba kimyasal gebelik falan mı

Testi aynı saatlerde ve aynı markayla yaptıysan kimyasal olabilir ama markalar arası çok fark olabiliyor ya da ilk idrar veya fazla su içtiğindeki fark da olabiliyor inşallah kimyasal değildir 🤲

Testi aynı saatlerde ve aynı markayla yaptıysan kimyasal olabilir ama markalar arası çok fark olabiliyor ya da ilk idrar veya fazla su içtiğindeki fark da olabiliyor inşallah kimyasal değildir 🤲
İnşallah değildir. Aynı testle ama çok başka saatlerde yaptım. Çay falan da epey içmiştim. Bakalım yarın kan vereceğim inşallah değerim yükselmiştir

İnşallah değildir. Aynı testle ama çok başka saatlerde yaptım. Çay falan da epey içmiştim. Bakalım yarın kan vereceğim inşallah değerim yükselmiştir
İnşallah canım ama yarın 30 çıkması gerek daha değerler düşük idrara tam yansımaması normal içini karartma benimde çok net pozitif çıkmıyo beta 200ken bile silik çizgi görüyorum

Arkadaşlar dün test yapmıştım öğlen çizgim silik ama daha belirgindi. Sonra kan verdim 15 hcg çıktı. Doktor Salı yine gelip kan ver dedi. Bugün de dayanamadım yarım saat önce test yaptım. Çizgim daha silik çıktı ve çok endişelendim. Acaba kimyasal gebelik falan mı
Bendede günden güne koyulasmasi gereken test dahada silik çıkmaya başlamıştı inşallah degilsindir ama öyle olsa bile üzülme sonraki aya hemen geri hamile kaldım şuan uyutmaya çalışıyorum mesela darısı isteyen herkese 🥰

Canlar selam. Benim değerim 15ten 12 ye düştü kimyasal gebelik yaşadım sanırım. Vardır bir hayır inşallah daha iyisi nasip olsun 🤩🥰

kızlar benimkine de bakar mıısnız?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-04-28 at 09.28.41.webp
    WhatsApp Image 2023-04-28 at 09.28.41.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 226
Back
X