Beta Hcg 17 cikti gebelik var mi

Benim de kesem 6 haftalıkken gözüktü ama bebek gözükmüyordu bu sefer de 😂 8 haftalıkken kalp atışı ve bebiş gözüktü. Ama bunlar hep sata göre haftalardı. Sizin de geç döllenme olmuştur belki kan verip değerinizin yükselip yükselmediğine bakın
çok teşekkür ederim bilgi için, bugün kan vereceğim yeniden

Aynı durumdayım Regle 3 gün kala yani dün 13.19 ile öğrendim. Yarın tekrar artışa bakmak için vereceğim. İnşallah sağlıkla tutunur bebelerimiz 🥰
Ayy insallah ya ben pazartesiyi beklicem doktorum sürekli kan verme kendini strese sokma dedi ama ister istemez stres oluyo insan. Yarin betanizi ögrendikten sonra burayada yazar misiniz

Ayy insallah ya ben pazartesiyi beklicem doktorum sürekli kan verme kendini strese sokma dedi ama ister istemez stres oluyo insan. Yarin betanizi ögrendikten sonra burayada yazar misiniz
Tabii yazarım, ikinciyi öğrendikten sonra inşallah güzel çıkarsa ben de sık vermek istemiyorum 🥹

Doktor olumlu olumsuz bisey dedi mi bugün bide kac gün gecikmen var
Şimdilik doktoru bekletiyorum. Hemen kimyasal olabilir dediği için. İyice inşallah yükseldikten sonra gideceğim doktora. Bi aksilik çıkmazsa bir sonraki betayı cuma akşamı vereceğim. Sık sık verip stres olmak istemiyorum.

Back
X