- 4 Haziran 2025
- 225
- 116
- 18
- 32
Rabbim en kısa sürede kavuştursun güzel haberlere sizi deŞimdiden hayırlı olsun bizlere de dua ediniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim en kısa sürede kavuştursun güzel haberlere sizi deŞimdiden hayırlı olsun bizlere de dua ediniz![]()
Allah razı olsun benimde 3 gün gecikme oldu test yaptım böyle çıktıRabbim en kısa sürede kavuştursun güzel haberlere sizi de![]()
Ben cuma günü doktoruma beta sonucumu attim pazartesi gel dedi gidicem bakalım insallah güzel haberler alırımŞimdilik doktoru bekletiyorum. Hemen kimyasal olabilir dediği için. İyice inşallah yükseldikten sonra gideceğim doktora. Bi aksilik çıkmazsa bir sonraki betayı cuma akşamı vereceğim. Sık sık verip stres olmak istemiyorum.
Çizgi görünüyor. Farklı markayla da deneyin sabah isterseniz. Sonra kan verinAllah razı olsun benimde 3 gün gecikme oldu test yaptım böyle çıktı
Kaç çıkmıştı değer, kaçırmış olabilirimBen cuma günü doktoruma beta sonucumu attim pazartesi gel dedi gidicem bakalım insallah güzel haberler alırım
Benim testimin aynisi persembe günü yaptim bende böyle cikti cuma kan verdim beta 17 ciktiAllah razı olsun benimde 3 gün gecikme oldu test yaptım böyle çıktı
Siz de erken öğrenmişsiniz. Kaçıncı gün 17 çıktı.Benim testimin aynisi persembe günü yaptim bende böyle cikti cuma kan verdim beta 17 cikti
17.3Kaç çıkmıştı değer, kaçırmış olabilirim![]()
Cuma günü regl günümdü iste gecikme olmadan 17 cikti suan 2 günlük gecikmem varSiz de erken öğrenmişsiniz. Kaçıncı gün 17 çıktı.
Hızlı yükseliyormuş 0-100 arasında, sizinki de güzel artmıştırCuma günü regl günümdü iste gecikme olmadan 17 cikti suan 2 günlük gecikmem var
Ayy inşallahhhHızlı yükseliyormuş 0-100 arasında, sizinki de güzel artmıştır![]()
Canım benmde aynı Allah nasip ederse inşallah yarın kan vermeyi düşünüyorumCuma günü regl günümdü iste gecikme olmadan 17 cikti suan 2 günlük gecikmem var
Yarın kan vermeyi düşünüyorum ama bir yandan da bir kaç gün daha beklemek istiyorum net bir sonuç almak içinÇizgi görünüyor. Farklı markayla da deneyin sabah isterseniz. Sonra kan verin![]()
Beklemek daha iyi açıkçası ama bekleyebilirseniz tabii. Küçük değerlerle öğrenince de bu sefer kimyasal mı stresi sarıyorYarın kan vermeyi düşünüyorum ama bir yandan da bir kaç gün daha beklemek istiyorum net bir sonuç almak için
Ay canım zaten ev taşıma maratonu var zaman geçirmeye çalışıyorumBeklemek daha iyi açıkçası ama bekleyebilirseniz tabii. Küçük değerlerle öğrenince de bu sefer kimyasal mı stresi sarıyor![]()
En iyisini yapıyorsunAy canım zaten ev taşıma maratonu var zaman geçirmeye çalışıyorum![]()
Allah razı olsun dua edin bana da Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhh hiç bir annenin kucağı boş kalmasınEn iyisini yapıyorsunhayırlı olsun
![]()
Aradığım yorumBeta 1 çıktığında daha gebelik oluşmamış demektir yani o değeri baz almayın içiniz rahat olsun. Ben ilk öğrendiğimde değerim 11 idi. Önemli olan bundan sonra düzenli artması