Beta HCG 170,90

Cashua

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2018
105
61
98
32
Herkese merhabalar ;

Bir önceki konumda bahsetmiştim 5. gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum.
transferin 6 . gününde silik çizgi görüp 7. gün beta hcg yaptırmıştım değerim 20.90 çıkmıştı.
Bugün transferin 12. günü 170.90 çıktı bu seferde değer doktorum testi 2 gün sonra yenilememi söyledi ama ne biliyim sanki düşük çıktı bu rakam
Böyle bir şey yaşayan var mı acaba aramızda ???

Herkese merhabalar ;

Bir önceki konumda bahsetmiştim 5. gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum.
transferin 6 . gününde silik çizgi görüp 7. gün beta hcg yaptırmıştım değerim 20.90 çıkmıştı.
Bugün transferin 12. günü 170.90 çıktı bu seferde değer doktorum testi 2 gün sonra yenilememi söyledi ama ne biliyim sanki düşük çıktı bu rakam
Böyle bir şey yaşayan var mı acaba aramızda ???
Gayet iyi bence zaten 2 günde bir 2 katı artması gerekir 6 gün geçmiş ve düzenli olarak 2 kat artış olmuş

anlamadım ki doktorda biraz böyle umutsuz gibi konuştu sanki yada ben mi evhamlandım çözemedim vallahi :)
İstiyoruz ki doktor sarılsın harika bir değer muhteşem kutluyorum desin. Ama Hım, iyi, takip edelim deyince kötü bir şey var zannediyoruz 😂 yok yok, merak etme

İstiyoruz ki doktor sarılsın harika bir değer muhteşem kutluyorum desin. Ama Hım, iyi, takip edelim deyince kötü bir şey var zannediyoruz 😂 yok yok, merak etme
Oyle seyler istiyoruz herhaldee vallahi aman ne biliyim insan evhamlaniyor sonucta

selaammmm kızlaaarrrr
bugün ki beta hcg değerim 351.20 çıktı çok şükürler olsun artmış
haftaya bugün kese görmeye çağırdı doktor şükürler olsun ki

12 günü 170 e nasil olumsuz konusabiliyor bir doktor ya saka gbi bazi doktorlar cidden kan artışına bakmadan yorum yapan doktorda ne bileyim yani :KK70: adetin 12 günü 8 ml ile hamile oldgmu ogrendm doktor benim degeri gorse hic hamile degilsin derdi heralde :) neyseki 18 haftamdayim sizede hayirli olsun saglikla kucaginizaa alirsiniz insAllah 🤗💕🥰

12 günü 170 e nasil olumsuz konusabiliyor bir doktor ya saka gbi bazi doktorlar cidden kan artışına bakmadan yorum yapan doktorda ne bileyim yani :KK70: adetin 12 günü 8 ml ile hamile oldgmu ogrendm doktor benim degeri gorse hic hamile degilsin derdi heralde :) neyseki 18 haftamdayim sizede hayirli olsun saglikla kucaginizaa alirsiniz insAllah 🤗💕🥰
Masallah masallah bugunki deger iki katina ciktigi icin hersey smdilik yolunda bi kese gormemiz kaldi oda haftaya insallah

anlamadım ki doktorda biraz böyle umutsuz gibi konuştu sanki yada ben mi evhamlandım çözemedim vallahi :)
İhtiyaten orta konusmustur, değerin gayet güzel,hiç takılma arkadaşım, dediği zamanda tekrar yaptır, sonra da keseyi gorecegin zamanı sabirla bekle. En keyifli, heyecanlı zamanlar tadını çıkar

İhtiyaten orta konusmustur, değerin gayet güzel,hiç takılma arkadaşım, dediği zamanda tekrar yaptır, sonra da keseyi gorecegin zamanı sabirla bekle. En keyifli, heyecanlı zamanlar tadını çıkar
Valla degerler iyi cikti smdilik carsamba sabahi kese gormeye cagirdi bakalim hayirlisi

Merhaba 19 ocakta tüp bebek transferi oldum birgün erken test yaptım 30 ocakta 1. Sonucum 178.20
2gün sonra tekarar yaptım
2. Sonucum 256.12
Bı hafta sonra yani bugün hastaneye gittim kese göremedi doktor tekrar kan versin dedi
3. Sonucum 685 çıktı
2 gün sonra tekrar kan ver daha yüksek olması gerekirdi dedi
Benim gibi olup sonradan problem yaşamayan var mı çok üzülüyorum 🥺☹️

Merhaba 19 ocakta tüp bebek transferi oldum birgün erken test yaptım 30 ocakta 1. Sonucum 178.20
2gün sonra tekarar yaptım
2. Sonucum 256.12
Bı hafta sonra yani bugün hastaneye gittim kese göremedi doktor tekrar kan versin dedi
3. Sonucum 685 çıktı
2 gün sonra tekrar kan ver daha yüksek olması gerekirdi dedi
Benim gibi olup sonradan problem yaşamayan var mı çok üzülüyorum 🥺☹️
Canim oncellikle insallah artar beta degerin benimde ilki 8. Gun 20 12. Gun 170 14. Gun 351 cikti bir hafta sonraya randevu verdi bugun yani keseyi gorduk cok sukur bazen gec dollenme oluyormus diye okumustum inssllah seninkide oyle birsey takip de kal bakalim beta degerini

Canim oncellikle insallah artar beta degerin benimde ilki 8. Gun 20 12. Gun 170 14. Gun 351 cikti bir hafta sonraya randevu verdi bugun yani keseyi gorduk cok sukur bazen gec dollenme oluyormus diye okumustum inssllah seninkide oyle birsey takip de kal bakalim beta degerini
Kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum 🥰☘️🤲🏻

Benim gibi olan olur diye yazmıyorum kesinlikle korkmayın Allah'a bırakın inşallah o herşeyi yoluna koyuyor çok şükür bizim artışımız takip edildi herşey normal 🥰🤲🏻

Back
X