Beta hcg 176

DAP13

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
779
391
23
Merhabalar,
15.09da yaptırdığım testte beta 45 idi 17.09 yani bugün 2 gün sonra yaptırdığım testte 176 çıktı beta değerim. Artış normal mi sizce ? Testi aynı hastanede ve aynı saatlerde verdim

Son düzenleme:
Biraz hızlı artmış endişelenmeyin. Takibe devam edin. Cogul gebelıklerde hızlı artıs oluyor ama tek gebelıklerde de olabiliyor korkmanıza gerek yok.
Bu arada 7.ayda degılız 9.aydayız

Biraz hızlı artmış endişelenmeyin. Takibe devam edin. Cogul gebelıklerde hızlı artıs oluyor ama tek gebelıklerde de olabiliyor korkmanıza gerek yok.
Bu arada 7.ayda degılız 9.aydayız
Banada biraz fazla yükselmiş gibi geldi ondan sormak istedim teşekkür ederim cevabınız için kafamı kaldı bende

Merhabalar,
15.09da yaptırdığım testte beta 45 idi 17.09 yani bugün 2 gün sonra yaptırdığım testte 176 çıktı beta değerim. Artış normal mi sizce ? Testi aynı hastanede ve aynı saatlerde verdim
Bence mükemmel bir artış çok artması neye işaret ediyor bilemem ama bana ikiz gibi geldi

Çok güzel artmış. Benim de ilk sonucum çok yüksekti. İkiz mi diye düşündük ama değildi.

%66 oranında artması lazım en az.

Betanın çoğul gebelik ile ilgisi yok ikiz olup olmadığı keseyi görünce anlaşılır

Bence mükemmel bir artış çok artması neye işaret ediyor bilemem ama bana ikiz gibi geldi
%66 oranında artması lazım en az.

Betanın çoğul gebelik ile ilgisi yok ikiz olup olmadığı keseyi görünce anlaşılır
Çok güzel artmış. Benim de ilk sonucum çok yüksekti. İkiz mi diye düşündük ama değildi.
6. Haftanın içindeyim şu an tek kese var haftaya kalp atışını dinlemeye gidicem

Maşallahh olsun tek kese olsun sağlıklı olsun ben hep isterim ikiz olsun diye sağ salim kucağınıza alirsiniz inşallah
Eşimde çok istemişti hep ikiz olduğunu düşünerek gitti kontrole ama maalesef Çok teşekkür ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…