• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 18.96

Benimde 8.gun 18.52 di.
10 gün 56.61
13.gun 251.02
Tekrar kan vermedim. Şuan kucağımda. Darısı başınıza
Amin ınsallah allah sağlıkla buyumesını nasıl etsın bugünde gıttım ıdrar testı yaptım onda tek cızgı çıktı kafam karıştı baya bı yarın 10. Gün tekrar bı kan testı verıcem. Çok TSK bılgı ıcın☺️☺️☺️

Amin ınsallah allah sağlıkla buyumesını nasıl etsın bugünde gıttım ıdrar testı yaptım onda tek cızgı çıktı kafam karıştı baya bı yarın 10. Gün tekrar bı kan testı verıcem. Çok TSK bılgı ıcın☺️☺️☺️
Amin teşekkür ederim. Öyle oluyo idrarda 250lerdeyken silik çıkıyordu artık nezaman şöyle damlatinca şak diye çıkacak merak ediyordum 🤭 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊

bende öyle çat dıye çıksın ıstıyorum bugün bı tekrar kan testı verıcem bundan sonra kesın sonuç alabılırım umarım ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın :)

bende öyle çat dıye çıksın ıstıyorum bugün bı tekrar kan testı verıcem bundan sonra kesın sonuç alabılırım umarım ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın :)
Amin Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Müjdeli haberlerinizi bekliyorum😊

Valla şimdi geldim eve 18.96 8.ci gün
2gun geçti 22.64 çıktı 10. Gundeyım kafam suan çok karıştı fazla bır artış olmamış ya😔
En azından %60 artış beklenirdi baya az artmış hakkınızda hayırlısı olsun inşallah birde esas test gününüzde verin

Valla şimdi geldim eve 18.96 8.ci gün
2gun geçti 22.64 çıktı 10. Gundeyım kafam suan çok karıştı fazla bır artış olmamış ya😔
Benimde sizin gibi oldu ve kimyasal gebelik dedi doktorum suan 6 ya düştü 0lanmasını bekliyoruz. Umarım artar ama artmazsa da kendinizi üzmeyin lütfen

Benimde sizin gibi oldu ve kimyasal gebelik dedi doktorum suan 6 ya düştü 0lanmasını bekliyoruz. Umarım artar ama artmazsa da kendinizi üzmeyin lütfen
Valla dıcek hıc birseyım yok bakalım
En azından %60 artış beklenirdi baya az artmış hakkınızda hayırlısı olsun inşallah birde esas test gününüzde verin
yarın doktorumun dedıgı test günüm bakalım yarını da beklıyım.

Yarın tekrar bır bakıcam. Bakalım sizinde
Benimde sizin gibi oldu ve kimyasal gebelik dedi doktorum suan 6 ya düştü 0lanmasını bekliyoruz. Umarım artar ama artmazsa da kendinizi üzmeyin lütfeyrın

Yarın tekrar bkıcam ınsallah sızde 2.sınde güzel haberler alırsınız. Yok üzülmem allahtan hayırlısı .

Back
X