Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile miyim değil miyim? SonuÇ kaç olmalı onu öğrenmek istiyorum. Google da araştırma yaptım ama hep 1.20 / 1.50 falan değerler var. Benim değerim neden 182. Acaba 1.82 mi?Tam olarak neyi öğrenmek istiyorsunuz?
Transferin 9. Günü bugünHamilesiniz, değeriniz 1,82 değil 182 yani 4. Haftanızdasınız. Tebrikler![]()
Merhaba.Doktor hanımla konuştum tebrik etti her şey iyi dedi. Allah’ıma şükürler olsun. Darısı isteyen herkese.. dilerim Allahtan bu mübarek cuma gününün hürmetine hepinize sağlıklı evlatlar nasip eder![]()
Merhaba. Evet tüp bebek. Transferden sonraki 9. Gün testim.Merhaba.
Tüp bebek mi? Eğer tüpse bu test kaçıncı gün testiniz?
Kaçıncı gün embriyosuydu? Benim 5. gün 2 embriyo transferi yapıldı. Bugün 10. günüm test sonucum 107 çıktı. Kimyasal mı oluyor acabaMerhaba. Evet tüp bebek. Transferden sonraki 9. Gün testim.
Benim transferim de 5. Gün embriyosuydu.. doktorumla görüştüm sizin 107 de çok iyi.. hiç meraklanmayın, sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah. 10 üzeri değer canlı doğum için büyük olasılık dedi doktor. Bahsettiği 10 hcg değeri iyiyse sizin 107 olduğuna göre çok iyi olmalı.Kaçıncı gün embriyosuydu? Benim 5. gün 2 embriyo transferi yapıldı. Bugün 10. günüm test sonucum 107 çıktı. Kimyasal mı oluyor acaba
Kimyasal sonuçlansa bile gebe kalabildiğimi bilmek sabır olacak benim için ama inşaallah dediğiniz gibi olur.Benim transferim de 5. Gün embriyosuydu.. doktorumla görüştüm sizin 107 de çok iyi.. hiç meraklanmayın, sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah. 10 üzeri değer canlı doğum için büyük olasılık dedi doktor. Bahsettiği 10 hcg değeri iyiyse sizin 107 olduğuna göre çok iyi olmalı.
Benim de aynı böyle çıkmıştı.. tebrikler gebesinizKızlar merhaba benim bir sorum var adetime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım baya net çıktı bu kadar erken net çıkar mı atayım sizde bakın isterseniz Eki Görüntüle 3034191
Umutsuz olmayın, bence değeriniz çok iyi. Ablam yeğenime hamile olduğunda değeri 15 idi. Şuan 3 yaşında çocuğu.. sizin değerlerinizin iyi olduğunu düşünüyorum. Neden doktorunuzla görüşmüyorsunuz??Kimyasal sonuçlansa bile gebe kalabildiğimi bilmek sabır olacak benim için ama inşaallah dediğiniz gibi olur.
Sizin de hayırla sonuçlansın, sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla evladınızı kucaklayın inşaallah.![]()
Çok teşekkür ederim erken öğrenmek iyi mi kötü mü bilemedim doğrusuBenim de aynı böyle çıkmıştı.. tebrikler gebesiniz![]()
Beni de 2 gün sonra tekrar çağırdı test için. Demek ki değerimin 500 üzerine çıkması gerekiyor... Bana böyle bir bilgi vermedi. Ayrıca bana yeni ilaçlar da yazdı. Onları da aldım, kullanacağım. İnşallah pazar günü de test sonucum iyi çıkarDoktorum değer kötü demedi, 2 gün sonra tekrarlayalım, ilaçlara devam dedi.
Genelde 5. gün embriyosu 10. gün testinde 500 ün üstünde çıkar. Bu yüzden olumsuz düşünüyorum
Doktorum değer kötü demedi, 2 gün sonra tekrarlayalım, ilaçlara devam dedi.
Genelde 5. gün embriyosu 10. gün testinde 500 ün üstünde çıkar. Bu yüzden olumsuz düşünüyorum
Şuan bakmamız gereken şey değerimizin 5 in üstünde olması. Bekleyeceğiz ve göreceğiz. Allah en iyi zamanı bilir.Beni de 2 gün sonra tekrar çağırdı test için. Demek ki değerimin 500 üzerine çıkması gerekiyor... Bana böyle bir bilgi vermedi. Ayrıca bana yeni ilaçlar da yazdı. Onları da aldım, kullanacağım. İnşallah pazar günü de test sonucum iyi çıkar
teşekkür ederimBurada çok fazla mucize okudum. Sizin mucizeden daha azına ihtiyacınız var. Bence olumlu düşünün.. İnşallah iyi sonuç alacaksınız