Beta hcg 182 ne demek?

ulyuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
48
49
3
32
Merhabalar,

Bugün kan testi verdim ve çok heyecanlıyımmm..

Beta hcg 182 diyor.. olumlu değil mi? Hamileyim inş. 😍

Eklentiler

• FB55F8FA-D1B6-448F-9527-E2E9ACEB3A7C.webp
    FB55F8FA-D1B6-448F-9527-E2E9ACEB3A7C.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 353
Tam olarak neyi öğrenmek istiyorsunuz?
Hamile miyim değil miyim? SonuÇ kaç olmalı onu öğrenmek istiyorum. Google da araştırma yaptım ama hep 1.20 / 1.50 falan değerler var. Benim değerim neden 182. Acaba 1.82 mi?

Hamilesiniz, değeriniz 1,82 değil 182 yani 4. Haftanızdasınız. Tebrikler 😊

hamilesin canım adetin kaç gün geçti beta 5 ve üzeri hamilelik oluyo :anne:

Doktor hanımla konuştum tebrik etti her şey iyi dedi. Allah’ıma şükürler olsun. Darısı isteyen herkese.. dilerim Allahtan bu mübarek cuma gününün hürmetine hepinize sağlıklı evlatlar nasip eder ❤️❤️

Doktor hanımla konuştum tebrik etti her şey iyi dedi. Allah’ıma şükürler olsun. Darısı isteyen herkese.. dilerim Allahtan bu mübarek cuma gününün hürmetine hepinize sağlıklı evlatlar nasip eder ❤️❤️
Merhaba.
Tüp bebek mi? Eğer tüpse bu test kaçıncı gün testiniz?

Kaçıncı gün embriyosuydu? Benim 5. gün 2 embriyo transferi yapıldı. Bugün 10. günüm test sonucum 107 çıktı. Kimyasal mı oluyor acaba
Benim transferim de 5. Gün embriyosuydu.. doktorumla görüştüm sizin 107 de çok iyi.. hiç meraklanmayın, sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah. 10 üzeri değer canlı doğum için büyük olasılık dedi doktor. Bahsettiği 10 hcg değeri iyiyse sizin 107 olduğuna göre çok iyi olmalı.

Kızlar merhaba benim bir sorum var adetime 5 gün var bugün erken gebelik testi yaptım baya net çıktı bu kadar erken net çıkar mı atayım sizde bakın isterseniz
E7EB3EE7-E42B-4F8A-9814-FF97D307D36C.webp

Benim transferim de 5. Gün embriyosuydu.. doktorumla görüştüm sizin 107 de çok iyi.. hiç meraklanmayın, sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah. 10 üzeri değer canlı doğum için büyük olasılık dedi doktor. Bahsettiği 10 hcg değeri iyiyse sizin 107 olduğuna göre çok iyi olmalı.
Kimyasal sonuçlansa bile gebe kalabildiğimi bilmek sabır olacak benim için ama inşaallah dediğiniz gibi olur.
Sizin de hayırla sonuçlansın, sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla evladınızı kucaklayın inşaallah.🌸

Kimyasal sonuçlansa bile gebe kalabildiğimi bilmek sabır olacak benim için ama inşaallah dediğiniz gibi olur.
Sizin de hayırla sonuçlansın, sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla evladınızı kucaklayın inşaallah.🌸
Umutsuz olmayın, bence değeriniz çok iyi. Ablam yeğenime hamile olduğunda değeri 15 idi. Şuan 3 yaşında çocuğu.. sizin değerlerinizin iyi olduğunu düşünüyorum. Neden doktorunuzla görüşmüyorsunuz??

Doktorum değer kötü demedi, 2 gün sonra tekrarlayalım, ilaçlara devam dedi.
Genelde 5. gün embriyosu 10. gün testinde 500 ün üstünde çıkar. Bu yüzden olumsuz düşünüyorum

Genelde 5. gün embriyosu 10. gün testinde 500 ün üstünde çıkar. Bu yüzden olumsuz düşünüyorum
Beni de 2 gün sonra tekrar çağırdı test için. Demek ki değerimin 500 üzerine çıkması gerekiyor... Bana böyle bir bilgi vermedi. Ayrıca bana yeni ilaçlar da yazdı. Onları da aldım, kullanacağım. İnşallah pazar günü de test sonucum iyi çıkar

Burada çok fazla mucize okudum. Sizin mucizeden daha azına ihtiyacınız var. Bence olumlu düşünün.. İnşallah iyi sonuç alacaksınız

Beni de 2 gün sonra tekrar çağırdı test için. Demek ki değerimin 500 üzerine çıkması gerekiyor... Bana böyle bir bilgi vermedi. Ayrıca bana yeni ilaçlar da yazdı. Onları da aldım, kullanacağım. İnşallah pazar günü de test sonucum iyi çıkar
Şuan bakmamız gereken şey değerimizin 5 in üstünde olması. Bekleyeceğiz ve göreceğiz. Allah en iyi zamanı bilir.
Benim az önce yazdıklarım mutluluğunuza gölge düşürmesin. Sağlıkla, huzurla kucaklayın bebeğinizi. 🤗🥰
Burada çok fazla mucize okudum. Sizin mucizeden daha azına ihtiyacınız var. Bence olumlu düşünün.. İnşallah iyi sonuç alacaksınız
teşekkür ederim 🌸

Back
X