Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 186

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar iyi aksamlar adetime 3 gün var beta hcg 186 hamile miyim acaba bilgilendirir misiniz beni
3 e 5 e soruyolar kız seninki net ama tekrarlaman lazım 1 sonuç yetersiz. Yani sağlıklı gebelik demek için en azından 2 ye katlamalı 2 güne :)

Arkadaşlar iyi aksamlar adetime 3 gün var beta hcg 186 hamile miyim acaba bilgilendirir misiniz beni
Tebrik ederim tabi hamilesin🥰Ben adete 1 gün kala 55 ile öğrendim 186 çok iyi bir değer inşallah güzelce artar

Tebrik ederim tabi hamilesin🥰Ben adete 1 gün kala 55 ile öğrendim 186 çok iyi bir değer inşallah güzelce artar
İnşallah öyledir ♥️Ya aslında yaşadığım yerde adam akıllı hastane kadın doğum doktoru yok olan doktorlarda değeriniz çok düşük gibi olumsuz ümitsiz konuşuyorlar. Eşimle ikimizin mesleği nedeni ile merkeze ya da başka bir şehirde gidemiyoruz hastane için kafam çok karışık yani

Adet gününde 356 ydi benim..takip edin iki gün sonra tekrar kan verin iki kat artış varsa sorun yoktur ..hayirlisi olsun
Teşekkür ederim sizde hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin. Sadece bekleyecegiz artık 🥺

Back
X