Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikiii hamilesinnnArkadaşlar iyi aksamlar adetime 3 gün var beta hcg 186 hamile miyim acaba bilgilendirir misiniz beni
3 e 5 e soruyolar kız seninki net ama tekrarlaman lazım 1 sonuç yetersiz. Yani sağlıklı gebelik demek için en azından 2 ye katlamalı 2 güne :)Arkadaşlar iyi aksamlar adetime 3 gün var beta hcg 186 hamile miyim acaba bilgilendirir misiniz beni
Tabikideee hamilesin hayırlı olsun kuzummArkadaşlar iyi aksamlar adetime 3 gün var beta hcg 186 hamile miyim acaba bilgilendirir misiniz beni
Adet gününde 356 ydi benim..takip edin iki gün sonra tekrar kan verin iki kat artış varsa sorun yoktur ..hayirlisi olsunArkadaşlar iyi aksamlar adetime 3 gün var beta hcg 186 hamile miyim acaba bilgilendirir misiniz beni
Tebrik ederim tabi hamilesinArkadaşlar iyi aksamlar adetime 3 gün var beta hcg 186 hamile miyim acaba bilgilendirir misiniz beni
Sizi de hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alın inşallah çok sevindimBende 25.50 ile öğrendim bugün 141 çıktıhayırlı olsunnn sağlıkla kucağınıza alın inşallah
![]()
İnşallah öyledirTebrik ederim tabi hamilesinBen adete 1 gün kala 55 ile öğrendim 186 çok iyi bir değer inşallah güzelce artar
Teşekkür ederim sizde hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin. Sadece bekleyecegiz artıkAdet gününde 356 ydi benim..takip edin iki gün sonra tekrar kan verin iki kat artış varsa sorun yoktur ..hayirlisi olsun
Çok teşekkür ederim inşallah öyledirTabikideee hamilesin hayırlı olsun kuzumm![]()
İnşallah katlar ne diyelim tek umudugumuz o3 e 5 e soruyolar kız seninki net ama tekrarlaman lazım 1 sonuç yetersiz. Yani sağlıklı gebelik demek için en azından 2 ye katlamalı 2 güne :)
İnşallah canım. Sizde hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alın inşallahTebrik ederim tabi hamilesinBen adete 1 gün kala 55 ile öğrendim 186 çok iyi bir değer inşallah güzelce artar
İnşallah öyledir yaTabikiii hamilesinnn![]()