Beta HCG 19.5 acilll lütfen

Vantilatta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2020
37
67
3
Güzel anneler ve anne adayları evde yaptığım testlerde üç tane pozitif gördüm. Bugün doktora gittim karından ultrasonda kese görünmedi sonra kan istedi beta 19.5 çıktı döngüm 34 gün 30 Haziran adet günüm. Ovulasyon testinde iki kez pik gördüm ayın 18 ve 25inde sizce bu değer nedir hamilemiyim? Neden kese görünmedi bilen bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi?

19,5 pozitif ama düşük bi değer. Kese 1500 ile vajinal, 3000 ile karından görünür. Bu değere rağmen nasıl bakmış usg ile o doktor

Yani bebek ya 17 günlük yada 10 günlük. Erken gebelik testinde mi gördünüz pozitifi
Normal gebelik testinde çok silik çıktı ama ilk dakikada göründü erken gebeliktede hemen çıktı fakat daha net diğerine göre. Ama kanda bu kadar düşük olması normal mi?

Yani 10 günlükse ancak ama 17 günlükse az. Ama 10 günlükken testte çıkar mı acaba.
Gittiğim doktor o kadar özensiz ilgisizdiki güya özel hiç bir şey demedi doğru düzgün bir gün bekleyip tekrar gidicem bu betayla hamile kalan varmidir diye merak ettim ama dönüş pek olmadı hayırlısı inşallah

Benim tüp bebekti ama 17 ile öğrendim yani önemli olan değer değil katlaması ikiye katlarsa bekliceksin dertlenme bu kadar bebeğine yazık kasma kendini boşuna

Ben adet gecikmemin on beşinci gününde beta degerik 7 yle öğrendim canım gebeliğimi. Şuan 10 aylık bı bebeğim var
benim daha bugün 1. Gün gecikmemin ama geç yumurtladim temmuz ayında iki kez pik gördüm. İlki tuttuysa 17 ikincisi tuttuysa 10 gün geçti inşallah rabbim senin sevincini yaşatsın banada. Okuduğum onca mesaj içinden su umut oldu bana. Evladinla huzurlu mutlu güzel bir ömür dilerim kuzum teşekkür ederim

Aminn canım Allah razı olsun. Seninde gönlüne göre versin Rabbim hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı bı evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…