- 18 Temmuz 2020
- 37
- 67
- 3
- Konu Sahibi Vantilatta
-
Usg ile önce baktı sonra kan istedi özele gitmiştim. Kafam karıştı çok. Herhes farklı bir şey söylüyor.19,5 pozitif ama düşük bi değer. Kese 1500 ile vajinal, 3000 ile karından görünür. Bu değere rağmen nasıl bakmış usg ile o doktor
Normal gebelik testinde çok silik çıktı ama ilk dakikada göründü erken gebeliktede hemen çıktı fakat daha net diğerine göre. Ama kanda bu kadar düşük olması normal mi?Yani bebek ya 17 günlük yada 10 günlük. Erken gebelik testinde mi gördünüz pozitifi
Hayırlı olsun.Düşük beta hcg deşeri ile sonradan mucize yaşayanlar varmı
Yani 10 günlükse ancak ama 17 günlükse az. Ama 10 günlükken testte çıkar mı acaba.Normal gebelik testinde çok silik çıktı ama ilk dakikada göründü erken gebeliktede hemen çıktı fakat daha net diğerine göre. Ama kanda bu kadar düşük olması normal mi?
Gittiğim doktor o kadar özensiz ilgisizdiki güya özel hiç bir şey demedi doğru düzgün bir gün bekleyip tekrar gidicem bu betayla hamile kalan varmidir diye merak ettim ama dönüş pek olmadıYani 10 günlükse ancak ama 17 günlükse az. Ama 10 günlükken testte çıkar mı acaba.
Benim tüp bebekti ama 17 ile öğrendim yani önemli olan değer değil katlaması ikiye katlarsa bekliceksin dertlenme bu kadar bebeğine yazık kasma kendini boşunaGittiğim doktor o kadar özensiz ilgisizdiki güya özel hiç bir şey demedi doğru düzgün bir gün bekleyip tekrar gidicem bu betayla hamile kalan varmidir diye merak ettim ama dönüş pek olmadıhayırlısı inşallah
İnşallah öyle olur. İnsanın elinde değil ki zaman geçmiyor ama mecbur beklicem. Teşekkür ederimBenim tüp bebekti ama 17 ile öğrendim yani önemli olan değer değil katlaması ikiye katlarsa bekliceksin dertlenme bu kadar bebeğine yazık kasma kendini boşuna
benim daha bugün 1. Gün gecikmemin ama geç yumurtladim temmuz ayında iki kez pik gördüm. İlki tuttuysa 17 ikincisi tuttuysa 10 gün geçti inşallah rabbim senin sevincini yaşatsın banada. Okuduğum onca mesaj içinden su umut oldu bana. Evladinla huzurlu mutlu güzel bir ömür dilerim kuzum teşekkür ederimBen adet gecikmemin on beşinci gününde beta degerik 7 yle öğrendim canım gebeliğimi. Şuan 10 aylık bı bebeğim var
benim daha bugün 1. Gün gecikmemin ama geç yumurtladim temmuz ayında iki kez pik gördüm. İlki tuttuysa 17 ikincisi tuttuysa 10 gün geçti inşallah rabbim senin sevincini yaşatsın banada. Okuduğum onca mesaj içinden su umut oldu bana. Evladinla huzurlu mutlu güzel bir ömür dilerim kuzum teşekkür ederim
Ya benim battan 33 gün sonra yani bugun hcg 9 cikti değilsin dedi doktor anlamadimBen adet gecikmemin on beşinci gününde beta degerik 7 yle öğrendim canım gebeliğimi. Şuan 10 aylık bı bebeğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?