- 10 Mart 2020
- 82
- 34
- 38
- 27
- Konu Sahibi Bebisisteyenkiz
-
Değil mi ben de öyle biliyorum ama adet öncesinde de oluyormuş sanirim bu yükseklik ben de anlamadım bir yerde gebesiniz dediler baska bir hastaneye gittiğimde kimyasal gebelik veya adet öncesinde oluyor böyle şeyler hamile falan değilsiniz dediler5 ve yukarısı pozitif
İki gün sonra tekrarlayın
Merhaba sonuç ne oldu acaba bende dün kan verdim 17 çıktı adetime daha 6 gün varDeğil mi ben de öyle biliyorum ama adet öncesinde de oluyormuş sanirim bu yükseklik ben de anlamadım bir yerde gebesiniz dediler baska bir hastaneye gittiğimde kimyasal gebelik veya adet öncesinde oluyor böyle şeyler hamile falan değilsiniz dediler
Önemli olan düzenli artmasıDeğil mi ben de öyle biliyorum ama adet öncesinde de oluyormuş sanirim bu yükseklik ben de anlamadım bir yerde gebesiniz dediler baska bir hastaneye gittiğimde kimyasal gebelik veya adet öncesinde oluyor böyle şeyler hamile falan değilsiniz dediler
6 gün falan varÖnemli olan düzenli artması
Tek bir kere baktıkları kan sonucuna göre böyle bir yorum yapmaları saçma
Siz tekrarlayın iki gün sonra
Reglinize kaç gün var ki?
Hamilesiniz benim ilk değerim 31 çıkmıştı 4 er gün arayla kan testni tekrarladım 31 211 1192 çıktı sizde tekrarlayınMerhaba hanımlar günaydın daha önce de bu platformdaydum çok şükür bir bebeğim oldu ve bir bucum yaşında bin şükür. Dün ise tekrar kan testi verdiğimde beta hcg 19 çıktı gebelik olmadigini söylediler iki hafta sonra tekrar yaptırın dediler ama benim kafam çok karıştı idrar testini yaptığımda ise ilk başta cikmadi çift çizgi ama saatler geçtiğinde baktığımda silik bir çizgi vardı sizce ne olur
Benim de 4/5 gün varken 33tüHamilesiniz benim ilk değerim 31 çıkmıştı 4 er gün arayla kan testni tekrarladım 31 211 1192 çıktı sizde tekrarlayın
Hamilesiniz benim ilk değerim 31 çıkmıştı 4 er gün arayla kan testni tekrarladım 31 211 1192 çıktı sizde tekrarlayin
Çok heyecanlandım dün vermiştim kanı yarın gidip tekrar mi versem acaba katlanıp arttığı belli ilur sanırım
Evet aynı yerde hemen hemen aynı saatlerde verinÇok heyecanlandım dün vermiştim kanı yarın gidip tekrar mi versem acaba katlanıp arttığı belli ilur sanırım
Tamam çok teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah bir yandan biraz korkuyorum çünkü dediğim gibi daha 1 buçuk yaşında bir tane daha oğlum var nasıl yaparım ederim diye ama bir tandan da çok mutluyum karmakarışık duygularEvet aynı yerde hemen hemen aynı saatlerde verin
Dua et senin 1.5 yasindaymis ben 8 aylik oglan annesiyim galiba hamileyim 3 gun geckkmem var silik cizgim var yandim ben :)Tamam çok teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah bir yandan biraz korkuyorum çünkü dediğim gibi daha 1 buçuk yaşında bir tane daha oğlum var nasıl yaparım ederim diye ama bir tandan da çok mutluyum karmakarışık duygular
İşte benim de tam olarak bekledigim cevap buydu ama dediğiniz gibi başından savdi ve bütün hayallerimizi yerle bir etti resmenÖnemlı olan degerin saglıklı artması nasıl hamile deyilsnz diyorlar anlamadım8 bthcg ile bana hamilesin diyen doktormu sorunlu yoksa 19 la size hamile degilsiniz diyenmi anlamdm cidden basından savmıs biraz sanırım benim doktorum dusuk bir deger ama yeni dollenmıs olablr ıkı gunde bır kan ver hamilesin saglıklı artıs olursa saglıklı bir gebeliktir demıstı
Hayır daha cis falan söyleyemiyor ama yaza doğru öğretmeyi duşunuyorum inşallahDua et senin 1.5 yasindaymis ben 8 aylik oglan annesiyim galiba hamileyim 3 gun geckkmem var silik cizgim var yandim ben :)
1.5 yasinda evladiniz yemek cis fln söyleyebiliyor mu?
O zaman biran önce söyletmeye bak ki alışsın dogana kadar zaten 2 yas olucak :)Hayır daha cis falan söyleyemiyor ama yaza doğru öğretmeyi duşunuyorum inşallah
Ay daha tam birşey belli değil ama düşüncesi bile heyecana kaplıyor insanı ilk gibiO zaman biran önce söyletmeye bak ki alışsın dogana kadar zaten 2 yas olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?