Beta hcg 195

Esmaesmaesma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
50
10
3
28
Merhaba. Adetime 2 gün varken test yaptım 195 çıktı. Sağlık ocağındaki doktor değerim için. düşük cuma bir daha tekrarla dedi. Testi böyle olup artan var mı, daha önce kimyasal geçirdim. Beklenen Adetten 2 gün sonra yapmıştım 75 çıkmıştı. Şimdi umudum var değerim daha yüksek. Adete 2 gün varken böyle değer görüp sonrasında yükselen var mı

Regl günü geldiğinde tekrar kan testi verebilirsiniz, inşallah kimyasal değildir.
Burada 20lerde öğrenip sağlıklı ilerleme kaydeden çok oldu.

Maşallah cok güzel çıkmış bu doktorları anlamak güç bazen neye göre düşük diyor. İnsanı sebepsiz strese koyuyor ne cıkması lazım 5 bin felan mı. Cok güzel değeriniz önemli olan 2 gün sonra aynı laboratuvar nerde verdiyseniz aynı saat diliminde tekrarlayın artış yuzde 50 ve üzeri ıse sağlıkla ilerleme var denilir. Hayırlı uğurlu olsun.
Havuc suyu için. Beslenmeye ve yorulmamaya dikkat edin.

Teşekkür ederim. Bugün vermem gerekiyordu pazartesi yapmıştım testi, yapmadı. Sonucun düşük cuma günü yap dedi

2 günde artışa bakılır pazartesi verdiyseniz bugun çarşamba vermeniz lazımdı. Bence başka hastaneye gidin bugun ve cuma aynı yerde verin bu doktoru anlamak güç.

Değerinizi düşük mü dedi? Ben reglden 2 gün geçince kan testi yaptirdim 153 çıktı. Kendinizi korkutmayın. 2 günden bir artışı izleyin. İnşaAllah güzelce artar.

İlk okuduğumda ne güzel regl öncesi yüksek çıkmış dedim. Doktorlar gerçekten çok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…