Beta hcg 2.00

elissaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
48
17
18
27
Arkadaşlar adetim gecikti evde test yaptım pozitif dr gittim keseyi belli belirsiz gördüğünü söyledi çok küçük dedi daha sonra kan verdim beta 2 çıktı ama 8 saattende geç çıktı sonucum sizce neden böyle oldu bütün belirtilerim var adetim 8 gün gecikti ne yapmalıyım

Doktor kese gördüyse beta nasıl 2 çıktı beta 2 ise doktor nasıl kese gördü doktorun kese görebilmesi için betanın 1500-2000 civarı olması gerekiyor ki o değerlerde bile gözükmeyebiliyor kese beta değerine göre gebe değilsiniz doktorun kese gördüğüne emin misiniz mümkün değil ki çünkü bu değere göre. Betanın geç çıkması laboratuvarın yoğunluğuna bağlıdır 8 saat sonra çıktı diye 2 çıkmamıştır.

tekrar kan verdim çünkü evde idrar testi yaptım tekrar pozitif gördüm kan testimde sorun olduğunu düşünüyorum çünkü adetim gecikti asla gecikmezdi ultrasonda da kese zaten var

tekrar kan verdim çünkü evde idrar testi yaptım tekrar pozitif gördüm kan testimde sorun olduğunu düşünüyorum çünkü adetim gecikti asla gecikmezdi ultrasonda da kese zaten var
Umarım öyle olmuştur çok merak ettim gerçekten sonucunuz çıkınca buraya da yazın lütfen benim son adet tarihim 22 ağustostu dün kontrole gittiğim de kese çok net bir şekilde gözüktü sizin son adet tarihiniz nedir ? Belki geç döllenme olmuştur.

Anlattıklarınıza göre ben de öyle düşündüm. İkinci kanı başka bir yerde verseydiniz.

sonucum çıktı 1990 çıktı ultrason gelişmemiş daha önceki bebeğim 7 haftalıktı onuda görememişlerdi

SAT 22 ağustos 5 hafta olması gerekiyo bebeğin ama muhtemelen geç döllenme olmuş dr da ondan şüphemendi pazartesi tekrar gidicem beta bakacak şaşırdı yanlışlık olmasına kesin boşuna kan vericem yine

SAT 22 ağustos 5 hafta olması gerekiyo bebeğin ama muhtemelen geç döllenme olmuş dr da ondan şüphemendi pazartesi tekrar gidicem beta bakacak şaşırdı yanlışlık olmasına kesin boşuna kan vericem yine
Olabilir son adet tarihimiz aynıymış benim kesem çok net gözüküyordu koydum görselini de yolk sac falan da var çünkü geç döllenmedir yüksek ihtimalle mutlaka takip edin sağlıcakla kucağınıza alın

Eklentiler

• IMG_6042.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 56
Sizin beta kaç çıktı benimkisi bugün baktırdım 1990 çıktı
Ben en son ayın 20sinde baktırmıştım 611di o zaman bir daha baktırmana gerek yok demişti doktorum kanama vs olmadığı sürece 1 hafta sonra kontrole gel demişti 27sinde kontrole gittim ultrasonda o zamandan

dediğim için geç döllenme olabilir dedi dr ilkinde de aynısı olmuştu zaten bide ultrason gelişmemiş zaten diğer bebeğim 7 haftalıktı onuda görememişlerdi

Ben geçen hafta cuma günü çatlatma iğnesi cumartesi de aşılama oldum ve bu akşam yani çatlatmanin 9.aşılamamın 8.günü kan verdim beta 2 çıktı sizce böyle olur yükselme şansı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…