Gebeliğe Hazırlık Beta hcg <2.30

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Always123

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
73
43
38
30
Merhabalar. 6 aylık evliyim 2.5 ay kadar vajinismus problemi ile uğraştım. Bu ay ise adet döngümün 46.günündeyim hala adet olamadım süreç epey uzadı tedirginim idrar testi yaptım 4 sefer 2 sinde saatler sonra silik çizgi çıktı diğer ikisi ise direkt negatif. Şüphelenerek kan vermeye gittim sonucum <2.30 diyor bu ne demek? Yardımcı olabilir misiniz :(

< bu isaret yanindaki sayidan küçüktür anlamina gelir. 2,3'ten küçük çıkmış. Yani negatif demek oluyor Malesef

Benım değerim 2.8 dek yükseldi sizinde 2.3 ise hala umut vardır ama tam çıkan değeriniz nedir onu ben anlamadım

Benım değerim 2.8 dek yükseldi sizinde 2.3 ise hala umut vardır ama tam çıkan değeriniz nedir onu ben anlamadım
Tam bir değer yazmıyor ekte görülen resimdeki yazıyor sadece

Eklentiler

• Screenshot_20211218_095545.webp
    Screenshot_20211218_095545.webp
    8 KB · Görüntüleme: 2.028
2 gün sonra tekrar kan testi verin anlarsınız. Yada dayanamıyorsanız benım gibi 1 gün sonra verin. Ben verdim 2.8 cıktı ertesi gün bidaha verdm 9.2 olmustu
Ne kadar süre gecikmeden sonra artış gözlemlendi sizde döngünün kaçıncı günündeydiniz? Ya ben açıkcası varsa şimdiye çıkması gerekirdi diye düşünüyorum 11 gün gecikme yazıyor takvimimde

Ne kadar süre gecikmeden sonra artış gözlemlendi sizde döngünün kaçıncı günündeydiniz? Ya ben açıkcası varsa şimdiye çıkması gerekirdi diye düşünüyorum 11 gün gecikme yazıyor takvimimde
Daha adet gecikmem yoktu benım canım yumurtlamadan sonra 9.gün verdim bide 10.gün
Belki geç yumurtlamışsındır olabilir sen genede ver icin rahat etsin

Daha adet gecikmem yoktu benım canım yumurtlamadan sonra 9.gün verdim bide 10.gün
Belki geç yumurtlamışsındır olabilir sen genede ver icin rahat etsin
Tamam bakalım 2 güne bir daha vereyim ya da olmazsa bu hafta bir kadın doğuma görüneyim

Back
X